2777
2789

اون موقع که دبستانی بودم با یه دختره دوست شدم بعدش ما باهم شوخی میکردم ( شوخی زشت نه 😄) لقب داشتیم بعد چند روز دیدم مامانش رو برام اورده بود ، فکر کن تا پامو گذاشتم مدرسه دیدم مامانش دوید سمتم گفت این چه حرفی بوده به دخترم زدی ، دفعه دیگه بهش لقب بدی به مدیر مدرسه میگم ، دیگه هم با دختر من حرف نمیزنی. منم تپش قلب گرفته بودمممم میخواستم بزنم زیر گریه ،اصلا نمیتونسم بهش بگم که دختر خودت هم همین حرفا رو بهم زده فقط بهش گفتم چشم و فرار کردم از دستش 😔 

وقتی خواستم برم خونه دیدم بعلههه به مامانم هم گفته بود قضیه رو و مامانم هم عصبانی اومد منو برد خونه کلی دعوا کرد ( واقعا چرا 😐😐) بچه ها فکر نکنید فحش دادم یه لقب ساده بود 😕 تازه خودش لذت میبرد از این لقب می‌خندید...

حالا بعد مدت هااا دوباره اون دخترو تو خیابون دیدم با مامانش باور کنید بازم حالم بد شد تپش قلب گرفتم

🪐🪐🪐

حالا چه لقبی بود مگه😂

منم نوجوون بودم با یکی از دوستام به شوخی به یکی دیگه از دوستامون گفتبم کوتوله، فرداش ک رفتیم مدرسه مادرش اومده بود در خونه ما دعوا؛ به مامانم گفته بود دخترت چرا به دختر من گفته کوتوله، دخترت که اتاقشو مرتب نمیکنه (!) این حرفو به دختر من زده😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری طبیعیه تپس قلب بگیری

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

عزیزم اونا شعور خودشون رو نشون دادن ولی شما چرا ترسیدی یادم افتاد به یکی از دوستام که تازه داخل نی نی سایت هم اکانت داره دقیقا با یکی دعواش شد داخل مدرسه طرف رفت مامانشو آورد ولی کاری باهاشون کرد که هر دوتاشون به گه خوردن افتادن و از اون مدرسه رفتن

به جای اینکه ۱۰ بار بگی اون لقب زشت نبود ، یه بار بگو چی بود ، خودمون دیگه تشخیص میدیم زشت بوده یا نه 😁

در مورد مامانتم ، مامان منم همیشه همینطور بود ، آشناها که هیچ ، بچه های غریبه رو هم همیشه به ما ترجیح میداد