2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم همکلاسیم مامانشو اورد دعوام کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 50 پست
آخی😂😂😂 میگفتی دوتاشون با هم همکاری کردن 🤭

دیگع تا اونموقع متوجه این همه شباهت نشده بود مغزم هنگ کرده بود کلا 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

باز همون کلاس اول که بودیم تو یه کلاس فک کنم ۴ تا نیمکت نو بود بقیع همه خراب و کهنه بعد مستخدم مدرسه که نظافت می‌کرد کلاس رو این نیمکتا جابجا میشدن یکی از مادرا میومد همیشه مارو از رو اون نیمکت خوبی که اون روز رو نشسته بودیم بلند می‌کرد میزاشت واسه دختر خودش انگار ما آدم نبودیم 

حلالت نمکنم مادر فاطمه امیری 🚶‍♀️🚶‍♀️

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز همون کلاس اول که بودیم تو یه کلاس فک کنم ۴ تا نیمکت نو بود بقیع همه خراب و کهنه بعد مستخدم مدرسه ...

چه مادر بیکاری داشته ، مامان من فقط برای کارنامه میومد تازه از کلاس سوم دیگه خودم میرفتم مدرسه و برمی گشتم 😐😐 ( اونم ماجرا داره... یه بار گم شدم 😑)

🪐🪐🪐

چه مادر بیکاری داشته ، مامان من فقط برای کارنامه میومد تازه از کلاس سوم دیگه خودم میرفتم مدرسه و برم ...

اصن یه وضعیتی بود بعد این همه سال هنو اسماشون یادمه انقد اون موقع ناراحت شدم الان دانشجوام ولی باز یادش میفتم عصبی میشم