2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم همکلاسیم مامانشو اورد دعوام کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 50 پست
تو دیگه خیلی گناه داشتی😂😂😂😂😂

تقدیر بی تقصیر نیست 😂👍

تازه بار اول بود عزمم جزم کردم برم حقمو از یکی بگیرم قشنگ کنف شدم 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا بچهای مدرسه منو هم کتک میزدن مامانم نمیومد 😶 یع بار که خیلی موهامو در اورده بودن اومد که دید م ...

منم همینطور کلاس اولم یه صحنه یادمه ۲۰ نفر دانش اموز دوره ام کرده بودن بهم میخندیدن و مسخرم میکردن و منم اومدم به مامانم گفتم و گفت نمیام مدرسه خودت حلش کن از اون موقع فهمیدم بله تنها هستم

بچه هایی که هیچ حمایتی از سمت والدین دریافت نمی کنن یا بچه هایی که حمایت افراطی میگیرن خیلی آسیب پذی ...

دقیقا. اون بچه دیگه از مدرسه میترسه میگه من نمیرم.   دیدی بعضی بچها خیلی لوسن. مثلا سر هرچی تو مدرسه با دوستاشون دعوا کنن سریع میگن فردا مامانم میارم. اون بچه خونه گریه میگه مدرسه نمیرم فلانی مامانش میاره🤦🏻‍♀️

وای چقد بد بود😂

بعد برگشتم بهش گفتم عمه نمیدانم کدامشان بود 😂😂😂

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یه بار مدرسه بودیم ابتدایی بعد جلسه انجمن اولیا بود ، یکی از مامانای دانش‌آموز اومد رفت هرچی فوحش بود به هم‌کلاسیم داده بود بدبخت از ترس هیچی نمیتونست بگه موهاشو گرفت میکشید هلش میداد این‌ور اونور من از ترس نمیدونستم باید چیکار کنم دختره بدبخت گریه کرد ، وای چقد دلم براش سوخت 

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
ما کلاس اول یه دوقولو تو کلاس داشتیم یه بار یکیشون زد تو گوشم اومدم به مادرشون گفتم گفت حالا کدومشون ...

میگفتی جفتشون 

تر و خشکو باهم میسوزوندی😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

منم همینطور کلاس اولم یه صحنه یادمه ۲۰ نفر دانش اموز دوره ام کرده بودن بهم میخندیدن و مسخرم میکردن و ...

حالا من خودمم حل نمیکردم خدایش الان یادم افتاد کلا بچه ای مظلوم و ساکتی بودم الانم که یه بی عرضم 🙃😂

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
میگفتی جفتشون تر و خشکو باهم میسوزوندی😂

دیگع متاسفانه مغزم فرمان نمی‌داد 

برگشتم گفتم عمه نمیدانم کدامشان بود قشنگ با لهجه😂

دومرتبه تو روی خودشون لقبشون رو دو مرتبه میگفتیمیگی بد نبود که😂

کلا قدرت تکلمم رو از دست داده بودم 😔 ازش که دور شدم تازه جملاتی که باید بهش میگفتم اومد تو ذهنم 

🪐🪐🪐