2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم مثبت نمیشه

433 بازدید | 8 پست

سلام دوستان . من تازه عضو نی نی سایت شدم ولی همیشه موضوعات شما رو میخوندم و استفاده میکردم . من ماه پنجم اقدام هستم . همه نکات رو رعایت کردم . از ۱۴ تا بیست پری یک روز در میون نزدیکی داشتم بعدشم تا یکساعت پاهامو بالا میگرفتم . پس چرا نمیشههههه هر چی بی بی چک میزارم منفیه . تورو خدا راهنمایی کنین . خیلی ناراحتم 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه سال باید صبر کنی. هنوز وقت داری. در این زمینه عجول نباش و استرس نداشته باش.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تا ۶ ماه طبیعیه  یعنی ۶ ماه تلاش کنی و منفی شه

دکتر برام آزمایش داده گفته همه چیت طبیعیه . برا شوهرمم ازمایش داده ولی اون راضی نمیشه ازمایششو بده . میگه خجالت میکشم . همش میترسم شاید اون موردی داره یا ضعیفه که نمیشه . دوستام همه به بار اول شدن 

وقتی اینقدر استرس داری که بدتر هورمون هات بهم میریزه بچه دار نمیشی  کمی بیخیالش باشه ودعا کن ان ...

انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده . دست خودم نیست . همش تو این سایتای بارداری میچرخم ببینم چکار کنم خوبه 😂😂

دکتر برام آزمایش داده گفته همه چیت طبیعیه . برا شوهرمم ازمایش داده ولی اون راضی نمیشه ازمایششو بده . ...

باید حتما شوهرت ازمایش بده 

خجالت چیه ؟!

فوقش طرف نمونه رو بیار خونه و نمونه رو که گرفتی سریع زیر بیست دقیقه برسون ازمایشگاه

یه ازمایشگاه نزدیک برو

باید حتما شوهرت ازمایش بده  خجالت چیه ؟! فوقش طرف نمونه رو بیار خونه و نمونه رو که گرفتی سریع ...

چکار کنم راضی نمیشه . میگه مشکلی ندارم . خودش میشه . ازمایشگاه نزدیک نیست گلم