2777
2789

پیرو تایپیک قبلم

این دعوا زیادی آتیشش داره دامنم رو میگیره 

همه دارن از جاریم طرفداری میکنن

هیشکی پشتم نیست اصلا

داغونم 

میخام جدا شم ولی هیچ پشتوانه ای ندارم

نه خانوادم نه کسی دیگه

جایی ندارم برم

فقط بخاطر بچه هامه که دارم تحمل میکنم چون حونم به جونشون بسته اس

میگذره اگه با شوهرت مشکلی نداری به جگر با کمک مشاور بگذرون این روزها رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شدن دشمن باهام 

چون هیچوقت نتونستم از خودم دفاع کنم

یه ساعت پیش زنگ زدم به داداش بزرگه ی شوهرم

کللللی گریه کردم

گفتم بیا و پشتم باش

بیا و نزار این عذاب رو تنهایی به دوش بکشم

بیا و بشنو و قضاوتم کن

تو که میبینی من چجور آدمی ام 

پس لااقل تو بیا و خوب قضاوتم کن

دیگه بلد نیستم قوی باشمبا شوهری معتاد به شیشه و تریاک که هیچوقت نشده ازم دفاع کنه حتی گوش نمیده من چ ...

عزیزم بچه هارو بهت میده . بالطبع که اصولاً قانون ، قانون باشه بچه ها رو به یه فرد معتاد و....نباید بدن مگه اینکه..

عزیزم بچه هارو بهت میده . بالطبع که اصولاً قانون ، قانون باشه بچه ها رو به یه فرد معتاد و....نباید ب ...

اره میدونم به من میدن 

چون اصلا شوهرم نمیتونه قیم بچه ها باشه چون سابقه اعتیادش شدیده خیلی و دچار توهمه

سر چی دعوا کردین؟دقیق بگو تاپیکاتو خوندم ولی سر در نیاوردم 

تا میتونی برو پیش خونواده شوهر مخصوصا مادرشوعرت ک هواتو داشته باشه مظلوم نمایی کن ازش دروغ بگو 

بگو همیشه میاد از شما بد میگه ولی من چون هوای شما رو دارم از من بدش میاد خلاصه دیوار حاشا بلنده 

سر چی دعوا کردین؟دقیق بگو تاپیکاتو خوندم ولی سر در نیاوردم تا میتونی برو پیش خونواده شوهر مخصوصا ماد ...

وای نه 

این چه حرفیه میزنی 

من نمیتونم دروغ بگم 

اصلا 

به هیچ وجه

خانواده شوهرم خودشون طرف جاریم هستن چون جاریم دخترعموی شوهرشه