2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح زود که شوهرم میره سرکار یا زنگ میزنه یا با بچه هاش میاد اینجا دوتا بچه ی شیطون داره میگم خوابم میگه چه خبر چقدر میخوابی بلند میشه میاد خونم ۸صبح بعد میگه صبحونه نخوردم یه جیزی بیار باهم بخوریم صبحونهدمیدم بچه هاش قشنگدمیریزن روفرش چیزی هم بگم خانم بدش میاد

صبح زود که شوهرم میره سرکار یا زنگ میزنه یا با بچه هاش میاد اینجا دوتا بچه ی شیطون داره میگم خوابم م ...

پس بگو بداخلاقی کن بزار بره نیاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میاد میشینه تا ظهر که شوهرم بیا  چندسال اوضاع من اینه بچه هاش خونه رو بهم میریزن یه جیزی نمیگه یه چیزی بخرم میگه چقدر زشته چرا خریدی اینا یه جورایی تو اعصابم 

همون توضیح اول صبت حالمونوبهم زد ،من مخالف دوستی ومعاشرت با زن همسایه نیستم خودم دوست صمیمیم زن همسایه است ولی گه گداری خونه هم میریم اونم مگه همو دعوت کنیم به بهونه چای دوسه هفته یه باروهمیشه اون میاد خونمون چون شوهرش خونس و بچه ندارن من دوتا بچه کوچیک دارم شوهرمم اغلب نیس من باشوهرش راحت نیستم نمیرم اما شوهرمن خونه نیس اونم میاد ،من جاتون باشم درو باز نمیکنم چند دفه که  پشت دربمونه خسته میشه