2777
2789
عنوان

خانمهای گیلانی

1924 بازدید | 28 پست

خانمهای گیلانی سلام..دیشب ی تاپیکی زده بودن که چرا خانومهای رشتی سرخوشن وفلان..بگذریم که ی خانومی توهینم کرد به خانومهای شمال که دلم نمیخواد بازگو کنم...این تاپیکو در حمایت از تمام خانومهای خوش سلیقه و زیبای گیلانی زدم..من خودم لاهیجانی ام..اونایی که لاهیجانو دیدن میدونن چقد زیباست مثل تمام شهرهای گیلان  

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لاهیجان عروس گیلان👍👍

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گیلانی نیستم ولی شمالیم. همه جا هم خوب داره هم بد. لاهیجان هم واقعا زیباست. 

منم کاملا نوافقم خانمی دیشب میگفتن که خانومهای شمال همش دنبال قر وفرن خودشونو وقف زندگی نمیکنن و فلان..خیلی بهم برخورد..چون چندنفرو دیده اونجوری ان توهین کرده به همه ی خانمهای شمالی مخصوصا گیلانی

لاهیجان عروس گیلان👍👍

ممنون عزیزم..من خودم الان جنوبم دلم خیلی کاسه شهدم تنگ میشه..ولی شما هروقت تشریف اوردی لاهیجان درخدمتیم

ایناهم پستاشون...شما بودین ناراحت نمیشدین؟

من شمال نیستم خانواده شوهرم هستن.

نمیشه گفت همشون اونجورین که این گفته ولی کمم نیستن. لزوما هم بد نیست. مدلشونه خب. چطور جاهای دیگه مدل خاص خودشونن اینا هم این مدلین. 

همین که اکثرا شیک و باکلاس میگردن و تمیزن خودش خیلیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

من گیلانیم با افتخار

یک نقطه از گیلان نماد کل اون نیست ممکنه اون دونفرو دیده باشه اونطور بودن نمیشه تعمیمش داد ب کل گیلان

با احترام ب اصفهانی ها

ماهم همه جا شنیدیم از خسیس بودنشون 

ولی من قبول ندارم این پارتیشن بندی استانهارو

موجب تفرقه میشه

همه جای  ایران سرای من است

من شمال نیستم خانواده شوهرم هستن. نمیشه گفت همشون اونجورین که این گفته ولی کمم نیستن. لزوما هم بد ن ...

لحن گفتنش خیلی بد بوده خب..بله شمالی ها خوش پوش و با کلاسن ولی نه به این صورت که ایشون میگن اتفاقا شمالی ها به خوش خوراکی معروفن نه اینکه شب نون خشک بخورن که ماشین بخرن واسه چشم هم چشمی..😮😮

ایشون میگه زنای شمالی شادن چون خودشونو وقف زندگی نمیکنن سرخوشن..اقا من میپرسم منی که چندساله جنوبم دو روز تا شمال راه دادم سالی یکی دوبار خانوادمو میبینم اینجا هم هیییییچ کسو ندارم دیگه چطور باید خودمو وقف خانوادم بکنم؟؟