2777
2789
عنوان

خالم و شوهرش سر من بحثشون شد

541 بازدید | 35 پست

داشتیم اش می‌خوردیم خالم گف چرا با نون نمیخوری منم گفتم ظهر ی بشقاب پر برنج خوردم گشنم نیست 

شوهر خالم گفت با نون غذا بخوری چاق میشی منم گفتم آرزومه چاق بشم 

بعد گفت برنج و ماکارونی اینارو  با نون بخور   بعد خالمم حرفشو تایید کرد بعد من گفتم خاله اگه صبح ها سیب زمینی آب پز هم بخورم آدمو چاق میکنه مادربزرگم و خالم گفتن پس صبح ها بپز بخور 

منم گفتم حال ندارم یهو شوهر خالم گفت توهم کشیدی به خاله ات اونم شنید ناراحت شد و گفت باز آدم دیدی اینجوری شدی کلی به هم حرف گفتن 

بدبختیم اینجاس آنقدر لاغرم همه به فکر چاقیم هستن کاش بمیرم همه راحت شن💔

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه بحث با نمکی😂ببخشید خنده ام گرفت

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خونه خالت بودی

ن خونه مادربزرگم چند روزه اینجام

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
اولا بنظرم لاغر بودن یه نقطه ضعف نشون نده جلو بقیه .پوما به شما ربطی ندارد خودشون باید بدونن که چه ح ...

آخه واقعا من تقصیری نداشتم:) 

سنت خیلی کمه؟؟

20 سالمه