2777
2789
عنوان

به نفرین باور دارین

108 بازدید | 20 پست

بچه ها ما بدخواه زیاد داریم خانوادگی.. حالا من که نه ولی مامان بابام هر دو از خانواده ای ان  که کلللیییی برادر و خواهر ناتنی دارن که به خون هم تشنه ان.. از قضا بین همه عموهام که همشون یا نهایتا شدن آخوند و وو بقیه شون چوپانن بابای من رفت شهر و شد یه آدم درست حسابی و شناخته شده و وضعشون بهتر از همه شونه،توروخدا باز نیاین گارد بگیرین من به چوپان و هیچ شغلی توهین نمیکنم همشون یه جور شریفن، انقد دعا پشت سرمون هست که نگین.. مثلا بابای بدبختم به عنوان بزرگ فامیل رفته بوده تو خاستگاری دختر عموم که پا در میونی کنه ولی خب در نهایت چون دختر عموم اول گفته بوده ۲۰ تا سکه مهریه و یه مدتم نامزد بودن و تو اون دوران پسره کل خرجشون می‌داده و الان که نزدیک عروسیشونه یهو عروس کردش ۲۰۰ تا سکه، پسره قبول نکرده پاشده ول کرده رفته.. امروز زن عموم بابامو دید یه دعوایی راه انداخته بود میگفت ایشالله سر دخترت بیاد تو کار دخترمو خراب کردی چرا پسره رو ملامت نکردی نگفتی قبول کنه ۲۰۰ تا سکه رو، هر دو خانواده خیلی فقیرن نمیونم اینا چرا اینطوری کردن.. خلاصه که سر چنین موضوعاتی انقد دعا و نفرین پشت سر من بدبختههه، با اینکه هنوز خیلی زوده برام  برا ازدواج ولی همش میترسم یه کاری در حقم نکنن، چون خوانواده بابام با زور طلسم زندن ینی روزی دو بار جای حادوگرن خیلییییییی اهلشن. و. واقعا هم بدون اینکه بدی مون به کسی برسه بدخواه زیاد داریم .. به نظرتون برم حرز امان جواد بگیرم روم دعاهاشون تاثیری نداره؟یا کلا نترسم و به نظرتون نفرین بی دلیل و جادوی بی دلیل هم تاثیر میذاره؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش خرافات هست و درنهایت نادیده گرفتن وجود خدا که قدرت مطلق هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نفرین بی دلیل فکرنکنم 

جادو هم که نمیدونم برا بعضیا اثرداره دلیل و بی دلیل نمیخواد

حرز امام جواد که خیلی خوبه خیلی تعریف میدن 

من خودم هنوز نگرفتم

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
کاری به چیزی که نوشتی ندارم ولی متاسفانه نفرین و دعا و.. انرژی دارن دیگه

حرز جلوشونو میگیره؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

یه دعایی هست به اسم دعای سمات 

تو کتاب مفاتیح هست 

عصر جمعه زمان خوندنشه

برای دور شدن دشمن خوبه

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...