2777
2789
عنوان

متاهلا یه سوال درباره خرجی خونه

301 بازدید | 20 پست

میگم شما از خودتون چیزی واسه خونه میخرید؟مثلا گوشت و مرغ و اینا

دیشب اقوام خونمون بودن غذا سفارش دادم همسرم سرکار بود خودم حساب کردم(شاغلم و اندک پولی دارم)،همسرمم چیزی نگفت دیگه 

چون تازه عروسی کردم پرسیدم (:

من نه خرجی نمیکنم

لازم باشه میکنم

ولی همسرم از اول گفته نیازی ب حقوق تو نیست 

منم پس انداز میکنم وفتی زمینی میخریم یا خونه کمک میکنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم خرجی یعنی چی 

من و همسرم شاغل هستیم حقوق ایشون و من دست منه 

و مخارج اقساط درهم برهم داده میشه 

اصلا نمی‌دونم کی حساب می‌کنه 

همیشه کارت من که حقوق جفتمون توشه همراهمونه برای مخارج خونه زندگی و جفتمون 

بنظرم این مسایل مال قبل زندگی  درسته مخارج یک زن با همسرشه 

و پول زن مال خودش 

ولی زندگی الان خیلی سخته 

نمیشه ما آدم‌های متوسط رو به پایین کل مخارج بریزیم سر یک نفر 

باز اگر همسرت بااینکه کار میکنی پول رخت لباس یخچال و درمان و... تورو میده بنظرم اشکال نداره گاهی خرج خونه منی 

البته هستن مردایی که زن وقتی خرج خونه میده بهش پس میدن این به اخلاق و فرهنگ همسرت ربط داره

نمی‌دونم خرجی یعنی چی من و همسرم شاغل هستیم حقوق ایشون و من دست منه و مخارج اقساط درهم برهم داده میش ...

مام همینیم من برعکس شما چون حوصله حساب کتابای مالی ندارم کارت حقوقم دست ایشونه و خودم یه مبلغی تو جیبی اول ماه برمیدارم بقیش میره برای خونه و پس انداز که همش مشترکه دیگه