2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برخی اوقات این که خواب بیماری را ببینید به معنای اخطار و گوشزدی است؛ که در مورد سلامتی خود دقت کرده و یک چک آپ کامل انجام دهید. این خواب می گوید که باید به اوضاع و احوال مربوط به سلامت جسمانی خود اهمیت و توجه بیشتری بدهید.

برخی اوقات این که خواب بیماری را ببینید به معنای اخطار و گوشزدی است؛ که در مورد سلامتی خود دقت کرده ...

سلام 

میشه مال من هم تعبیر کنید 

خواب دیدم مادرم دوتا گوشواره داره که بدل بود یه آقای ازش پرسید که اینا اصلا گفت اره من که می دونستم مادرم دروغ میگه خندم گرفت آقا گفت که من جواهر شناسم و گفت که بزار گوشواره ها رو نگاه کنم بعد من ترسیدم که بفهمه بهونه آوردم و گوشواره رو بهش ندادم البته یه آقا و خانم دیگه هم بودن بعد من گوشواره رو تو نور که گرفتم یه منظره زیبا توی گوشواره پیدا بود با خودم گفتم شاید واقعا اصل باشه  تو گوشواره یه بچه بود با کلی ستاره دورش منظره خیلی زیبایی بود

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
سلام میشه مال من هم تعبیر کنید خواب دیدم مادرم دوتا گوشواره داره که بدل بود یه آقای ازش پرسید که این ...

• در صورتی که یک دختر مجرد در حال تحصیل در خواب ببیند که گوشواره‌های طلای زیبایی را بدست آورده است، نشان دهنده این است که آن فرد مجرد با تلاش فراوان می‌تواند همسر خوب و شایسته‌ای برای خود داشته باشد.
  • خواب دیدن گوشواره طلا برای زن مجرد نشان دهنده نظم گرفتن کارها و نزدیک شدن به هدف است.