2777
2789

همسایه رو به رو ایم دوست دختر داره بعضی روزها میاد خونش 

منم تنها زندگی میکنم 

نمیدونم چن بار  با دوست پسرش تو راه پله چشم تو چشم شدیم اون سلام کرد جواب دادم

الان با پرویی اومده محکم در میزنه میگ تو غلط میکنی با هم حرف میزنین حتما با هم یه سرو سری دارین

من فقط خندیدم بهش گفتم برو دیدم دستشو می‌کوبید ب دیوار آبرومو جلو همسایه ها برد 

دوست پسرش خیلی با من حرف می‌زد موقعی ک دوست دخترش خونه نبود

منم چن هفتس فهمیدم رل داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره وقتی رل داره چه حرف زدنی با شما داره !؟ از اون دل دریاهاست دور بمون ازش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

میگفتی برو یقه دوس پسرتو بگیر که بهش شک داری من از خودم مطمئنم

کلا از همچین چیزایی دور بمون مخصوصا اینکه تنها زندگی میکنی 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مزاحم میشه شکایت کن چ خره آبرو ریزی میکنه من بودم اینطوری شرشو کم میکردم ینی چی دیونه آخه مگه هر کی با دوست پسرش حرف زد میخوادش خله یا چیزی مصرف میکنه همسایه اید خب

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
میگفتی برو یقه دوس پسرتو بگیر که بهش شک داری من از خودم مطمئنمکلا از همچین چیزایی دور بمون مخصوصا ای ...

الان انقد استرس دارم ک مدیر ساختمون بیاد دره خونم

مزاحم میشه شکایت کن چ خره آبرو ریزی میکنه من بودم اینطوری شرشو کم میکردم ینی چی دیونه آخه مگه هر کی ...

چ میدونم اومده بود دادو بیداد الان میترسم مدیر ساختمون بیاد دره خونم

والا قاعدتا باید آسه میومد آسه میرفت

این چرا ابروریزی کزده جلو همسایه ها...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اومد تو باید شاکی بشی

بگو مگر طویلس هزکسی راه دادین تو این ساختمون ک هرکی از راه رسید پاچه ی مارو بچسبه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

استرس نداره که اگر هم اومد جدی حرفتو بزن بگو من اصلا درمورد رابطه اونا اطلاعی ندارم نمیخوامم داشته باشم این آقا یکی دوبار منو دیده سلام کرده منم تو عالم همسایگی جوابشو دادم نمیدونستم قراره همچین چیزی پیش بیاد من باید شاکی باشم که بدون دلیل اومده در خونه‌ی من داد و بی‌داد راه انداخته بره مشکلاتشو با دوست پسرش حل کنه من چیکارم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
والا قاعدتا باید آسه میومد آسه میرفتاین چرا ابروریزی کزده جلو همسایه ها...

از اون روز یواشکی میومد 

الان نمیدونم تو خونه چ حرفایی با هم زدن ک اینجوری کرد