2777
2789

چطور کسایی که اسلیو معده میکنن اینقدر غذا کم میخورن در حد شاید چارصد کالری تو یه روز 

بعد ما اگه بخوایم خودمون رژیم بگیریم میگن خیلی کم نخوریا زیر هزارکالری مثلا نخور چون همه وزنی که کم کردی برمیگرده . 

خب چجوری واسه کسایی که اسلیو کردن برنمیگرده وزن ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون معده کوچیکه شده اون ها هم زیاد بخورن برمیگرده 

کلا ورزش بهتر از همه این عمل هاس

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
چون معده کوچیکه شده اون ها هم زیاد بخورن برمیگرده کلا ورزش بهتر از همه این عمل هاس

آره منم ورزش میکنم 

ولی مثلا میخوام کم کنم خیلی غذامو مثل کسایی که اسلیو میکنن میگن نکن چون عضله هات میره به جای چربی

آره منم ورزش میکنم ولی مثلا میخوام کم کنم خیلی غذامو مثل کسایی که اسلیو میکنن میگن نکن چون عضله هات ...

اندازه بخور نه کم نه زیاد چون ورزش هم می‌کنی ضرر داره

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

اسلیویا تا یه سال نمی تونن درست غذا بخورن و وزن کم می کنن. بعدش اگه بخورن وزنشون سریعا بر می گرده و حتی بیشتر از قبل می شه. من سه تا اسلیو شده تو فامیل دارم که هر سه الان چاق تر از قبل از اسلیوشونن. با کلی مشکلات معده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!