2777
2789
عنوان

بانک توسعه تعاون مطمئنه؟

2842 بازدید | 22 پست

بانک مورد اعتمادی هست؟ خصوصیه؟

زنگ زدم سود سپرده شونو بپرسم گفت تشریف بیارین، 19/5 درصد سود پرداخت میکنیم. خیلی وسوسه شدم اما میترسم مطمئن نباشه مث ملی و کشاورزی و... نباشه

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد

بانک توسعه با موسسه توسعه فرق داره وقتی میری دقت کن که بانک باشه چون موسسه ش که اصلا قابل اعتماد نیست همونه که جدیدا با ملل یکی شده و هنوز پول مردم توش بلوکه هست

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سودش خیلی زیاده که.اخه الان همه بانکا سودشون برابر شده یعنی چه دولتی چه خصوصی سود ۱۰ درصد.فقط بانک شهر گفت سود ۱۵ درصد میده ممکنه تا ۲۰ درصد هم برسه تازه اونم معلوم نیس. و فقط هم باید حساب صندوق زرین آرمان باشه.یعنی نمیشه از طریق عابربانک پول کارت به کارت کرد یا پول برداشت باید حتما بری بانک

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بانک توسعه با موسسه توسعه فرق داره وقتی میری دقت کن که بانک باشه چون موسسه ش که اصلا قابل اعتماد نیس ...

مرسی ک گفتی عزیزم. 

یکم عجیبه ک میگه روزشمار19/5 درصد میده

برا من قوامین بود 20 درصد سود میدادن ولی شوهرم مجبورم کرد حسابمو ببندم، توسعه تعاون مگه دولتی نیست؟

الان قوانین سودش شده ۱۰درصد.هفته پیش رفتم پرسیدم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
برا من قوامین بود 20 درصد سود میدادن ولی شوهرم مجبورم کرد حسابمو ببندم، توسعه تعاون مگه دولتی نیست؟

ما هم قوامین بود اما پارسال، الان قوامین پونزده میده

سودش خیلی زیاده که.اخه الان همه بانکا سودشون برابر شده یعنی چه دولتی چه خصوصی سود ۱۰ درصد.فقط بانک ش ...

خودمم تعجب کردم. حالا باید برم ببینم

یه تاپیک دیگه یکی گفت کشاورزی اوراق گرفته، 17 درصد میده.

اگه توسعه تعاون بانک نباشه کشاورزی خیلی گزینه بهتریه

بانک توسعه مطمینه ولی موسسه نه 

اگه بانکه چطور سودش انقدر بیشتر از بقیه س؟ الان هیچ بانکی انقدر سود روزشمار نمیده

حسابم برا دوسال پیش بود ولی تا امسال بهم 20 درصد میدادن اولش که 22 بود

قبلا آره، ما سه سال پیش 26 درصد میگرفتیم. به مرور کمتر شد