بانک توسعه با موسسه توسعه فرق داره وقتی میری دقت کن که بانک باشه چون موسسه ش که اصلا قابل اعتماد نیست همونه که جدیدا با ملل یکی شده و هنوز پول مردم توش بلوکه هست
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سودش خیلی زیاده که.اخه الان همه بانکا سودشون برابر شده یعنی چه دولتی چه خصوصی سود ۱۰ درصد.فقط بانک شهر گفت سود ۱۵ درصد میده ممکنه تا ۲۰ درصد هم برسه تازه اونم معلوم نیس. و فقط هم باید حساب صندوق زرین آرمان باشه.یعنی نمیشه از طریق عابربانک پول کارت به کارت کرد یا پول برداشت باید حتما بری بانک
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
برا من قوامین بود 20 درصد سود میدادن ولی شوهرم مجبورم کرد حسابمو ببندم، توسعه تعاون مگه دولتی نیست؟
الان قوانین سودش شده ۱۰درصد.هفته پیش رفتم پرسیدم
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد