2777
2789
عنوان

هزینه سزارین در آتیه و صارم و گاندی و نیکان

| مشاهده متن کامل بحث + 15361 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاله جون نام دکترتون محبت لطفا می کنین؟ رضایت کامل تا الان داشتین؟ زیر میزی هم میگیره؟

بهرخ فلک افلاکی مطبش تو شریعی روبرو حسینیه ارشاده

اره راضیم ازش با قرصا و مکملایی که بهم داده وزنم خیلی نرمال بالا میره خودم چاق نمیشم ولی وزن بچمم خوبه

اخلاقشم خوبه بیخودی سونو نمیتراشه فقط سونوهای واجبو برام مینویسه هرماه با گوشی صدای قلبشو چک میکنه و وزنو سایز شکممو چک میکنه

زیر میزی واسه سز پنج تومن میگیره مینی ابدو هم پنج تومن میگیره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
طناز جون ، فسقلی من پسر هست، اگر ثبت احوال اجازه بده آدرییِل میذاریم اگر اجازه نده آدرییَن میگذاریم.

چقدر اسم های قشنگی

به نظرتون من چه اسمی بذارم برای پسرم که خاص و تک باشه؟ اسم پسر بزرگم نیکان ولی راضی نیستم انتخاب من نبود

دوست دارم این یکی خاص تر باشه ولی به نیکان هم بیاد

به بارمان  و دوران و آرنیک هم فکر کردم ولی خیلی دوستشون ندارم

من آتیه بودم خیلی خوب نبود بنظرم بافت بیمارستان قدیمی بوده و پرستاراش بدک نبودم ولی با این که اتاق وی ای پی بود فرنگیش خراب بود و یه بطری آب معدنی حتی تو یخچال نبود .خوشم نسومد به نسبت هزینه ای که اونسال کردم خوب نبود

عزیزم شما کدوم بیمارستان زایمان کردید؟ راضی بودید؟

هنوز زایمان نکردم دکترم گاندیه همونجا زایمان میکنم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم شما زایمان کردی؟ اگه پیام منو میبینی میشه تجربه پزشک و بیمارستانی ک رفتی رو بگیخیلی ممنون میشم

سلام عزیزم امیدوارم من ببخشید که دیر متوجه پیامت شدم و امیدوارم پیامم برات مفید باشه . بیمارستان گاندی رفتم پزشک کودکانش آقای دکتر طاهری عالی بودن بعد بدنیا آمدن پسرم بهترین رسیدگی بهش داشت. اما دکترم اصلا رضایت نداشتم .