2777
2789
عنوان

خانوما یسوال من کم تجربم خورده

306 بازدید | 16 پست

خانم من قبلا چادری بودن حالا الان دوست دارن یک استایل دیگ ای لباس بپوشن من گفتم مخالفتی نکنم میدونم نباید به خانوم گیر الکی داد الان میترسم توی فک فامیل فقط این باعثه افتادن سر زبونا اینا حرفایی مثل ک اره شوهرش بی غیرته و اینا بشم چجوری میشه از این حرفا جلوگیری کرد من خودم مشکل ندارم با پوشش عوض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو خود خداهم چادر رو اجباری نکرده

گفته هزکسی دلش خواست و تونست

خانم منم نمیتونه

خود آقایون با یه لا تیشرت میرن بیرون میپزن تو این هوا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

در دروازه رو میشه بسته در دهن مردم و نه هیچ وقت خودتونو خانوادتونو برا حرف مردم عذاب ندین...

اینا همونایی هستن ک تو مراسم خاکسپاریت ب این فک میکنن ناهار چی میدن  نوشابه بخور یا دوغ......هر طور راحتین زندگی کنین..

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

سلام تبریک میگم که میدونی زن هم حق انتخاب داره بزار خانومتون همیشه حس کنه کنارشی و میتونه بهتون تکیه کنه حرف مردم چه اهمیتی داره مگه اونا تو سختی و مشکلاتتون هستن و دیدن چطور دوش به دوش هم زندگیتون رو اداره میکنین باور کنید حرف بقیه مهم نیست