2777
2789
عنوان

تا حالا به رلتون پول قرض دادین

271 بازدید | 33 پست

رفیقم به دوس پسرش ۲تمن پول قرض داده_ اولاش خیلی از پسره تعریف میکرد و میگفت خیلی با شخصیته و وضع مالیش خیلی خوبه تعجبم میاد یهو همچین کسی چطور مهتاج ۲تمن شده؟؟ الانم  میگه پسره ب خاطره یچیزای روحیش داغونه و خیلی کم برام وقت میزاره و وقتی پولو پس داد میخاد باهاش کات کنه بنظرتون پسره پولو پس میده؟؟ امکان داره پسش نده؟؟

نمیده دیگه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بستگی به مردونگی اون پسره داره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چندین سال پیش دخترخاله من با یه پسری دوست بود

۴۰میلیون طلاشو فروخت داد پسره پسره اونسال باهاش یه ۲۰۶ خرید بعد چندماه با دخترخالم تموم کرد گفت اسم پولتو بیاری میام جلوی در خونتون آبروتو میبرم،عکس از پسرخالمم براش فرستاده بود گفته بود با همین ماشین میزنم به داداشت در میرم.

اشتباه محضه پول قرض دادن به دوس دختر یا دوس پسر

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍