2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بدون مسخره کردن چیزی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
نه همینطوری سوال پرسیدم ،هدفم این بود بفهمم واقعا مشکلی هست یا آقا الکی گیر میده ،از اول اینطوری بود ...

شوهرم اول اینجور نبود مدتیه اینجور شده نزدیک دوساله همش من با دخترای اینستا مقایسه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همینطوری سوال پرسیدم ،هدفم این بود بفهمم واقعا مشکلی هست یا آقا الکی گیر میده ،از اول اینطوری بود ...

حتی اگه مشکلی باشه مرد حق نداره تمسخر کنه و با بقیه مقایسه کنه، میتونه با اون زبون صاحب مرده اش به طرز درستی بگه به خودت برس

شوهرم اول اینجور نبود مدتیه اینجور شده نزدیک دوساله همش من با دخترای اینستا مقایسه میکنه

اگه شوهرمن اینجوری بود میدونستم چکارش کنم، همه پولاشو میگرفتم و میزدم تو سرش و میرفتم انواع عمل های زیبایی انجام میدادم،

حالا من میخوام یه عمل بینی کنم شوهرم نمیذاره میگه خودتو با این دلقک های اینستا مقایسه نکن اونا عقل و شعور ندارن

الان باردارم بخدا قدم بلنده و اندامم خوبه چهره با نمکی دارم فقط پوستم سبزه هست

یه وقتی هست آدم خودش تشخیص میده مشکل مریض بودن طرف مقابله که از خراب کردن حال بقیه حتی همسرش نشخوار میکنه ،میتونی از خودت تعریف کنی ،از قدت و ...

ولی وارد بازیش نشو ،محلش نذار ،اگر شروع کرد وسط حرفش پاشو برو اصلا 

خوب همین کار کردم تازه بازبون نرم بهش گفتم....آنچنان توهینایی کرد وکتکم زد که نگو

عزیزم ایراد بگیره یجور رفتارکن انگار مهم نیس برات تا بدونه نقطه ضعفت نیس وقتی میگه فقط بخند اصلا ناراحت نشوت نده  بگو هرکس یجوره من خودمو دوس دارم اتیش بگیره

بگو اگر پولداره ،بده تو هم برو عمل کن از اونا هم بهتر میشی ،اگر نداره فک ببنده 

به خودت خیلی برس رحم نکن ،شوهره من مستقیم نمیگه ،یه چیزی بچشمم بیاد ،فلان دکتر برو ،فلان چیز بخر  منم دیدم رو این‌چیزا حساسه  حتی گفتم بهش حامله ام نمیشه بچه میخوای رحم اجاره کن