سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
چی میگی ابجی .خب مگه دوبی و کربلا در ی سطح برای اوردن پشه تو ایران نیستن؟اصلا این پشه از دوبی اومده بعد میگن اینترنشنال گفته میرن کربلا پشه رو میارن ایران خب چ ربطی ب دوبی و کربلا داره ولی از اول از دوبی اومده این پشه .و این بیماری اصلا واگیردار نی و با نیش پشه فقط انتقال داده میشه
۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
اون ملتی که میرن دبی جمعیتشون اندازه ملتی که میرن کربلا نیستچرا انقدر جبهه میگیرین واقعا این حقیقته!
ببین الان بگن ملت میرن آمریکا من بازم همینو میگم
اصا دبی هیچی تو کشور خودمون په نیس؟