2777
2789
عنوان

میشه به منه کنکوری کمک کنید🌱💚🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست

سلام منم مشاور نداشتم از تابستان ۱۲ هم شروع کردم خودم برا خودم برنامه مینوشتم اولاش عیب زیاد داشت ولی به مرور بهتر شد طبق برنامه قلم چی بخون خوندن با تست زیاد کانال سیب ترشم بد نیست مشاوراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید میتونید یکم برای من توضیح بدید چطوری برنامه بریزم با برنامه قلمچی پیش برم ؟دهم و یازدهم چ ...

بستگی داره پایت چطور باشه

اگه پایت کامل نیست تابستون فقط دهم و یازدهم بخون منم همینکارو کردم

از مهر دیگه طبق قلم چی نیم سال اول ۱۲ با دهم خوندم نیم سال دومم ۱۱ خوندم

بعد عیدم جمع بندی و مرور 

حالا اگه قلم چیم یه کم عقب افتادی از برنامه خیلی مهم نیست لازم نیست حتما برسی ولی هر چی میتونی بخون و برسون خودتو

الانم میری قلم چی؟رنج ترازت چنده؟

بستگی داره پایت چطور باشهاگه پایت کامل نیست تابستون فقط دهم و یازدهم بخون منم همینکارو کردماز مهر دی ...

قلمچی میرم دهم پنج هزار شدم یازدهم چهار و سیصد😑

چطوری برنامه ریزی کنم 

مثلا بنویسم  شنبه یک ساعت ریاضی دهم  دو ساعت زبست یازدهم؟قاطی بخونم

قلمچی میرم دهم پنج هزار شدم یازدهم چهار و سیصد😑چطوری برنامه ریزی کنم مثلا بنویسم شنبه یک ساعت ریاض ...

صبح تا ظهر که مدرسه هستی

اول کار های مدرسه رو اوکی کن در سای مدرسه رو بخون بقیشم جوری بخون که به قلم چی برسی

راسش من خودم ساعت خاصی نداشت که مثلا شنبه حتما مثلا ۲ تا ۳ شیمی اینطور نبود

میخوندم تا به بودجه بندی برسم چون برنامه که بنویسی در کنارش مدرسه هم هست مثلا معلم میگه فردا امتحان بهم میریزه

من میخوندم تا به بودجه بندی برسم

ولی بعد عید مینوشتم مثلا ۸ تا ۱۰ فیزیک ۱۰ تا ۱۲ شبمی و اینا...