2777
2789
عنوان

کاش یکی فقط درکم کنه (خیانت)🥲🥲🥲

232 بازدید | 30 پست

اگر بعد از وابسته شدن به طرف و کلی وقت و انرژی و حس خوب 

و گفتن تمام زندگی و خاطراتتون و قرار حضوری و ...

یهو یه شب متوجه می شدید کلی بهتون دروغ گفته چیکار می کردید ؟ 

می فهمیدید با کلی دختر دیگه همزمان دوسته و تمام حرف هایی که به تو می‌زده به اونا هم می‌زده 

اگر متوجه می شدید سنش رو به شما دروغ گفته و یک ماه ازتون کوچک تره چیکار می کردید ؟ 

اگر با وجود حس خوب و اعتمادی که طرف در شما به وجود آورده متوجه می شدید همه چی الکی بوده چیکار می کردید؟

اگر می فهمیدید قبل شما با هزار نفر دیگه هم بوده در صورتی که به شما فقط یکیش رو گفته بوده چیکار می کردید ؟

اگر الان از همه جا بلاکتون کرده باشه چیکار میکنید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه باهاش حرف نمی‌زدم 

پسرایی که با بقیه دخترا هم همونجوری حرف میزنن و لاس میزنن ازدواج هم کنن همینن باز 

خودم دیدم نمونه ش رو 

کلا همینن نمیتونی تغییرشون بدی فق میپیچوننت 

اگه برات مهم نیست اینا اوکی باهاش حرف بزن اما اگه مهمه بیخیالش شو 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

خودتو بساز من 1سال باریکی بودم تهش جلو خودم به رفیقم ابراز علاقه.کرد 

الان بعد 2ماه ب پیام افتاد چون خودمو ساختم و فراموش کردمش زندگی ارزش ندارد احساساتت رو بکش

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه