purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 682 عنوان مرطوب کننده سری کیت کی استفاده کرده 5812 بازدید | 4 پست راضی بودین؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید. 1403/05/05 | 11:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهارادمهر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 326 من دیروز خریدم صورت رو ابرسانی میکنه و پوست صورت نرم میشه من بخاطر حساسیت ب بو خریدم اما با اینکه زده بدون عطر و بو باعث سردرد من شد اگر حساسیت نداشتم بد نبود اما خب عالی هم نبود تو این رنج قیمت یه خارجی خریده بودم اون خیلی خیلی بهتر بود
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 682 من دیروز خریدم صورت رو ابرسانی میکنه و پوست صورت نرم میشه من بخاطر حساسیت ب بو خریدم اما با اینکه زد ... عجیبهشاید سر دردتون دلیل دیگه ای داشته چون کاملا بدون بو هستو اون بویی هست بوی موادشه اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
رزا،ن عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6 اصلا هم خوب نیست من دکتر برا حساسیت پوستم داد 3میلیون برا محصولات سری کیت دادم نه تنها پوستم بهتر نشد بلکه بدتر هم شدخدا لعنتشون کنه که بخاطر پورسانت خودشان کرم معرفی میکنن
nfrn عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 912 من دیروز خریدم صورت رو ابرسانی میکنه و پوست صورت نرم میشه من بخاطر حساسیت ب بو خریدم اما با اینکه زد ... سلام اسم خارجی که خریده بودین میشه بگین لطفا