2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 50154 بازدید | 7467 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورش بگردم ꨄ ک انقد مهربونه💕

♥️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
ممنون یادآوری می‌کنی ولی من نمیتونم شروع کنم از وقتی مادرم فوت کرد ناگهانی دلم از خدا شکسته میگم چرا ...

سلام خواهر 

مگر دین برای کاسبی هست ؟!!!

یعنی تا وقتی که همه چیز عالی هست 

ما بنده خدا هستیم 

اگر احوالات ما بالا و پایین بشود 

خدا رو بنده نیستیم ؟!

این یعنی بندگی ؟!

پس روزانه این همه فرد از دنیا میرن که یا مادر و یا پدر و یا خواهر و یا همسر و یا فرزند عزیز کسی هستند ؟!

همه باید تارک صلواة بشند؟!!!

و ما چانه می‌زنیم سر  بندگی دست و پا شکسته ای  که خیرش برای خود ماست ؟!

و الا خدا محتاج خلایق نیست 

و الله صمد ، او بی نیاز هست .

اتفاقا مادرتان که الان دنیای حق را به چشم دیده 

بیشتر از هر وقت محتاج فرزند صالحش هست 

که از نماز گزاران باشه و مادرش رو با ذکر خدا مهمان کنه و باعث آمرزش مادرش بشه ...♥️

موفق باشی جانم ..

راهت روشن .

یا علی .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام خواهر مگر دین برای کاسبی هست ؟!!!یعنی تا وقتی که همه چیز عالی هست ما بنده خدا هستیم اگر احوالات ...

نه عزیزم میدونم دین برای کاسبی نیست خدا به نماز من و امثال من هم نیازی ندارم خودم رو میگم که دلم شکسته وحوصله هیچ کاری رو ندارم از جمله نماز😔

سلام عزیزم 😘😘💟ان شاء الله کم کم شروع میکنید نماز صبح رو هم شبا زود بخوابید تا خسته نباشین اوایل ش ...

مرسی گلم انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

﷽ ـ٨ـﮩ♥️ـ۸ـﮩالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ ..آنان که به غیب ایمان دارند و ...

ممنون گلم

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه