الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهت فکر میکنه ولی خودشم نمیدونه دقیقا چی میخواد و چه هدفی داره...بله قبولی
لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ ویژگی های اخلاقی و ظاخریش چیه؟؟ خصوصیات منفیش چیه؟ کلا هرچی در مورد ازدواجم و همسر اینده م به ذهنت میرسه از مثبت و منفی بهم بگو
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم منم بگو لطفا در مورد ایندم و زندگیم..براتون صلوات فرستادم♥️
اول اسمم چیه عزیز؟ آیا رتبه کشوریم امسالم ۵ رقمی بین ۱۰تا ۱۵ هزار میشه؟ تورو خدا بگو از بین رتبه های ۵ رقمی چ عددی حسی میکنی؟ به جز رتبه های نجومی البته. ۱۴۴۰۰ هست؟ معدل امسالم هست؟ بین ۱۸و ۷۵تا ۱۸و ۸۸؟
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.