2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8444 بازدید | 890 پست
اسی برا منم بگو کشتم خودمو🤣حسش بهم چیه اخرش میشیم ؟ میره برا اون کار یا منصرف میشه؟

ندیدم😂کراشه روت و شدیدا میخواد باهات رل بزنه.‌‌..پیشنهاد میده بهت اخرش

برای اون کار نمیره

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

دخترداییم کنکور تجربی شرکت کرده. چه رشته ای قبول میشه؟

مامایی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماه وسال وروز تولدم رو بتونی حس بزنی اگر ساعت تولدمم حدس بزنی عالیه 😂

بهمنی😂رنگ اولین قنداقتم بگممم؟🤣🤣🤣🤣

من با قران استخاره میکنم حس ششم نیستم ه

خب کلا در مورد ایندم و زندگیم بگو

خیلیم بهم پیام میده ولی یکبار بهم خیانت کرده و دختره هنوز پیج کاریش فالو داره من اصلا پیگیرش نیستم آ ...

اره باز میاد ولی مراقب باش،به کسی که خیانت کرده اعتمادی نیست

خودش ادم بدی نیست .دروغگوعه یکم.مواظب باش گول نخوری باز...دشمن زیاد داری اطرافت

بله دشمنام زیادن با اینکه بد کسی رو نمیخوام.

وضع مالیمو چطور پیش بینی میکنید؟ براتون ایت الکرسی خوندم. 

میشه بگی چجور ادمیه؟آیندم باهاش چجوریه

خوبه...ویژگی های بدم داره ولی خب زیادم بد نیست