2777
2789
عنوان

حس شیشمی هَسدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8445 بازدید | 890 پست
امروز به پسرخالم تبریک بگم؟خوشحال میشه؟شر نشه برام؟توی روبیکا تبریک بگم یا اینستا؟

تبریک چی؟رابطتون باهم عادیه؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس عن آقا بمن چیه

عن اقا😂😂😂😂

حس خاصی نداره در حد کراش...پیشنهاد هم بده در حد دوستیه برا ازدواج اینا نیست

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

ماه تولد من

ارشد قبول میشم ؟!!

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عن اقا😂😂😂😂حس خاصی نداره در حد کراش...پیشنهاد هم بده در حد دوستیه برا ازدواج اینا نیست

فصل تولدم؟

حس میکنی قبول میشم امسال؟ دانشگاه میرم؟ 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

خونمون درست میشه ؟!

مادربزرگم سرطان داره خوب میشه ؟🥲

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فکر کنم پسر...بهاری؟

حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ 

عرفان رل زده؟ دلش تنگ شده برام؟ دیشب چرا پیام داد و حذف کرد؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯