2777
2789
عنوان

شما باشید چه جور رفتار میکنید

520 بازدید | 21 پست

عروسی برادر شوهرمه  ما اومدیم شهرستان 

ما اینجا رسم خلعتی  داریم یعنی مادر داماد باید برای همه عروس اش  هدیه بخره روز اول که  اومدیم مادر شوهرم گفت برای هیچکس  خلعتی  نمیخرم  تا اینکه  امروز فهمیدم  برای  جاریام خلعتی لباس مجلسی خریده  و به همه  اعلام  کرده پیش اتنا نگید در صورتی که مادر شوهرم خالمه  امروز  خیلی ناراحت شدم پیش شوهرم کلی گریه کردم 

بخدا اصلا ناراحت نخریدن ش نیستم از این ناراحتم که منو از خودشون نمیدونن در صورتی که من چه قدر از شهرستان براشون سوغات اوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بیزار باش نزار بفهمه به هدفش رسیده که ناراحتت کنه همین که به شوهرت گفتی و اونم درک کرد که مادرش چه رفتاری داره بسه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

اصلا اعتراض نکن ک چرا واسه من نخریدید و واسه اونا خریدید . 

ولی حرف بنداز و وسط حرفات بهشون بفهمون ک میدونی اینکارو کردن . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

زرنگ باش در لفافه بگو مثلا بگو خاله جون این لباس مجلسیا که واسه عروسات خریدی منم ازشون دیدم ولی زیاد خوشم نیومد خیلی گشتم تا لباس مجلسی شیک گیرم اومد هم بزن تو برجکش هم هالیش کن که فهمیدی

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...