2777
2789

طرف وضع مالیش خوبه و میتونه براحتی بره کربلا

رفته هم چندین بار حتی با نوزاد

خوش بسعادتشون

ما وضع مالیمون طوریه که درحدیه که تا آخر ماه میبرمون و نمیتونیم پس انداز کنیم

دلمم پرررر میزنه برا کربلا

😭😭😭

یعنی تا حرف کربلا میشه گریه م میگیره که نمیتونم برم

یا امام حسین

آخ نجف.....

خدایا.....

یعنی اگه شرایط مالیش رو داشتم بجای سفر به جاهای دیگه کربلا میرفتم.....

تازه ما جنوبیم و نزدیک ب کربلا هستیم

اما خب کاروان هایی ک میبرن ما قدرت رفتن رو نداریم

حالا اومده تو ذهنم که نکنه اگه داشتیم نمیرفتیم و قدر نمیدونستیم ک میتونیم بریم....

میترسم دیوونه بشم اینقده فکرم درگیره

برا اربعین خب شوهرم میره ان شاءالله

اما ما با بچه های کوچیک نمیشه بریم فقط با کاروان میشه بریم

شماها تا حالا برنامه رفتن ب کربلا رو چیدین؟

رفتین؟

ان شاءالله خدا برکت بذاره تو مالتون

بخوای میتونی

ماهانه مقدار کمی پس انداز کن بدون اینکه بهش دست بزنی

اگه نشد کمکاری از خودته

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم ولی بدون کاروان. خوب میری تو حرم ها میخوابی. پارسال اربعین با  نفری ۱ تومن رفتیم. همش خرج کرایه ماشین تو عراق شد. و خوردنی که کلا موکب ها هست و جای خواب هم که موکب ها. ان شاالله قسمتت بشه و بری.بچه هات چند ساله هستن؟

بابام هرسال میره ولی من و مامانم و خواهرم نه امام حسين قشنگه ها ولی کربلا دوست ندارم برم میخوام مکه برم عاشق مکه رفتنم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

دیگه ثبت نام میکنی و میری طلبیدن دست خودته

حتی مشهد ما دوسال پشت هم بلیط،میگرفتیم خود روز حرکت مشکلی برا شوهرم پیش میومد کنسل میشد آخرش بعد چندسال رفتبم با اینکه مسئله مالی نبود

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دیگه ثبت نام میکنی و میری طلبیدن دست خودته

ن میبینی مشکل پیش میاد یا اتفاقی میوفته کنسل میشه 

من پارسال بابام برام پاسپورت و ویزا گرفت همه چی اوکی حتی وسایل مامانم جمع کرد برام خودم نرفتم چون خیلی خییلی از امام حسین دلگیر بودم گفتم نمیام پیشت 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸