2777
2789
عنوان

رشته 🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 71 پست
من فارغ‌التحصیل تجربیم کل دوران راهنمایم ۲۰بودم از سر اینک چون ۲۰ کل درسام معلما هم برو برو منم علاق ...

من

هرکس یه چیز میگه 

یعنی اگر از همون اول سال زیاد درس بخونی بازم نمیتونی یه رشته خوب بیاری ؟؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منهرکس یه چیز میگه یعنی اگر از همون اول سال زیاد درس بخونی بازم نمیتونی یه رشته خوب بیاری ؟؟🥺

هیچی چیزی نشد ندارن من دارم خودمو میگم

باورت میشه به من میگفتن استاد ریاضی یعنی انقدر ریاضیم خب بود آمدم دبیرستان اونجا یه ریاضی عادی نبود تست بود یه تست عادی هم نبود غول بود 😂😂😂با یه عالمه معلم گرون و هر هرسی آزمون های مثل قلمچی و ... باید رفت هزینه ها بسیار بالا 

همکلاسی داشتم ک تجربی نیورده بود تابستون امتحان داد آخر سرم رفت مژهکار شد تقریبا دوتامون به هدفمون نرسیدیم 😂😂😂😂😎😎چه منی ک استاد ریاضی بودم مثلا چه اون دوستم 

ولی نمیخوام ناامیدت کنم یکی تو کلاسمون پزشکی آورد خیلییییییی تلاش کرد خیلییییی باهوش نبود پر تلاش بود 

[QUOTE=347661139]هیچی چیزی نشد ندارن من دارم خودمو میگم باورت میشه به من میگفتن استاد ریاضی یعنی انقدر ریاضیم خب بود ...[/QUOTE

من تنها دلیلی ک نمی‌خوام برم انسانی اینه ک شغل های تضمینی نداره ک مدتشم کم باشه در امدشم خوب باشه 

به نظرتون رشته انسانی چطوره,؟؟؟

والا به خدا دیگه گیج شدم😂😂😂😂 

تازه امتحان نمونه دولتی هم دادم رشته انسانی....خدا کنه نیارم اون دیگه فقط....ک ادغام شده بود خیلی هم سخت بود😅🤦

[QUOTE=347661139]هیچی چیزی نشد ندارن من دارم خودمو میگم باورت میشه به من میگفتن استاد ریاضی یعنی انق ...

تحصیل رشته های تجربی طولانی ترینانن🙂همشونم تا تخصصی نخوندی پخی نیستی 

رشته های انسانی برام حقوق باکلاسه و پولللللل که از کتابش میترسم میگن سخته😂خودم میخواستم برم آزاد بخونم آنقدر گفتن سخته زده شدم 

انسانی بگم مدیریت داره که رشته خیلی خوبیه مخصوصا برای مهاجرت زیاد اطلاعی ندارم بیشتر تجربی می‌دونم😂 به دور از درآمد علاقه ای واقعیت چیه 

تحصیل رشته های تجربی طولانی ترینانن🙂همشونم تا تخصصی نخوندی پخی نیستی رشته های انسانی برام حقوق باکل ...

نه مثلا بینایی سنجه ۴ ساله...یا دندون ۶ ساله اینا خیلی خوبن اما حقوق خیلی بیشتر طول می‌کشه در امدشم مشخص نمیشه اصلا..... علاقه واقعیمو نمی‌دونم چون زیاد از خودم شناختی ندارم...ولی دلم با انسانی نیست 🥺

نه مثلا بینایی سنجه ۴ ساله...یا دندون ۶ ساله اینا خیلی خوبن اما حقوق خیلی بیشتر طول می‌کشه در امدشم ...

دختر خوب همینای ک گفتی مستقیم بعد همون سال بهت حقوق زیاد نمیدن خیلی کم چند سال طول میکشه بینایی سنج اطلاعی ندارم دندون ک قرار بود برم تا تخصص نگیری درآمد آنچنانی نداره

بینایی سنجی ولی فکر نمیکنم اینطوری باشه

نمی‌دونم عزیزم اطلاعی ندارم 

خودم علاقم دکوراسیون خونه و طراحی خونه اینا بود یا استایلیست از بچه کی برنامه های انتخاب مدل استایل می‌دیدم ولی چون هیچ طور نمی‌دونستم چطوری وارد کارش شم کسی هم نبود کمکم کنه و.... تازه تو ایرانم هیچ بدرد نمیخوره 😂😂😂

دختر خوب همینای ک گفتی مستقیم بعد همون سال بهت حقوق زیاد نمیدن خیلی کم چند سال طول میکشه بینایی سنج ...

شما ک تجربه داری به نظرت تجربی  می ارزه برم یا ن؟؟؟

و اینکه انسانی هم شنیدم اونقدرا راحت نیست تاریخش میگن دیوونه کننده هست 😅

نمی‌دونم عزیزم اطلاعی ندارم خودم علاقم دکوراسیون خونه و طراحی خونه اینا بود یا استایلیست از بچه کی ب ...

من خودم در آمد و پرستیژ برام مهمه یعنی اگر این دوتا باشه علاقه هم میاد 

شما ک تجربه داری به نظرت تجربی می ارزه برم یا ن؟؟؟و اینکه انسانی هم شنیدم اونقدرا راحت نیست تاریخش ...

میترسم بگم نرو شاید واقعا توش موفق بشی من ک از سال اول افسرده شدم از قرص استفاده کردم اما دوستم ک مثل شما بود بنظرم نرو وقتتو هدر میدی 

انسانی خوبیش اینه میتونی راحت رتبه بیاری و معلم شی. البته معلم حقوقش کمه بدرد نمیخوره.
اگه میخوای بری تجربی دو روز بشین درس بخونن ببین میتونی روز ی حداقل حداقل 10 ساعت درس بخونب؟ اگه تنبلی نمیکینی برو تحربی .ولی اگه گشادی عمرت تلف میشه پشت کنکور

میترسم بگم نرو شاید واقعا توش موفق بشی من ک از سال اول افسرده شدم از قرص استفاده کردم اما دوستم ک مث ...

نمیدونم چیکار کنم به هر حال مرسی عزیزم موفق باشی ایشالا 😍🙏🏻

شهریو برو امتحان علومو ریاصی بده تا تجربی باز شه برات

ولی بنطرت تو تجربی موفق میشی؟؟؟ فک کن تو الان تو نهمم نتونستی هندل کنی دروس تجربیو چجوری میخای با زیستو فیزیکو..کنار بیای بخای اینکه احساسی فک کنی یکم عقلانی فک کن