2777
2789
عنوان

اونایی که عروسی نگرفتن

373 بازدید | 31 پست

دوستانی که عروسی نگرفتید، بعدا پشیمون شدید یا نه؟ من از تجربه ی خودم میگم، حتی اگه شده یه جشن کوچولوو بگیرید ولی بگیرید، من عروسی نداشتم و قرار شد هزینه هاشو به خودمون بدن، نه تنهاا پولی به ما ندادن بلکه الان همسرم به نوعی اینو وظیفه ی من می دونه که نخواستم و حتی یه بار هم ازم تشکر نکرده، از هیچی تو مراسمتون نگذرید، خانواده ی شوهر هر چقدر هم خوب باشن خانواده ی خودتون نمیشن 

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش

بنظرم وقتی یکی کاری رو دوسداره انجام بده دلش نمونه حتی کوچیک 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد نگیرم

ب هر حال پشیمونیه هست

اگ بگیری پشیمون میشی چرا پولشو پس انداز نکردی

اگ‌ نگیری پشیمون میشی چرا نگرفتی مگه چند بار عروسی میکنی

کسی ک خانوادش پول داشته باشن و حمایتش کنن بگیره خوبه در غیر این صورت ن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نگرفتم بعد دوسال ونیم پشیمون هم نیستم 

عروسی گرفتن یه روزه ک خودتون تعیین میکنید کدوم روزباشه یه عالمه پول غذامیوه گل ارایشگاه لباس اتلیه فلان ب گ...ا بدین و فرداش ب روال عادی برگرردین 😅

❤ متاهل❤

دلم میخواد نگیرمب هر حال پشیمونیه هستاگ بگیری پشیمون میشی چرا پولشو پس انداز نکردیاگ‌ نگیری پشیمون م ...

بگیر حتما 

من از اول مسخره میدونستم نگرفتم الانم اصلا پشیمون نیستم که یه عده روانی رو دور هم جمع کنم غذا بدم خو ...

من خودم به نظرم همه چیزش مسخرهه بود ولی الان فکرشو می کنم میگم چرا نگرفتم 

من از اول مسخره میدونستم نگرفتم الانم اصلا پشیمون نیستم که یه عده روانی رو دور هم جمع کنم غذا بدم خو ...

تهشم بگن غذاشون ال بود پذیراییشون بل بود حیف کادویی ک دادیم🗿😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نگرفتم بعد دوسال ونیم پشیمون هم نیستم عروسی گرفتن یه روزه ک خودتون تعیین میکنید کدوم روزباشه یه عالم ...

به نظرم باز به همسر آدم بستگی داره که به نوعی به روی آدم نیاره که هول بودی ☺️

من باشم حتما میگیرم حتی شده یه مهمونی کوچیک ۲۰ نفره تو باغ بایه غذای ساده

چون برا روز مهمیه و دوست دارم اون روز مهم رو جشن بگیرم

ماه عسل هم هرگز جای عروسی رو نمیگیره چون مسافرت روهمیشه میشه رفت پس انداز هم همیشه میشه انجام داد

شماهم‌به نظرم‌سالگرد ازدواجتون یه باغ بگیرین یه جشن کوچیک بگیرین با مامانا و خواهربرادراتون لباس سفید بپوشین و دورهم جشن بگیرید همون هم براتون خاطره میشه😍