2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دارم دارو مصرف میکنم و از استرس دورم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
تاپیک واس همسایتون زدی

خب وقتی دیدم ناراحته از ناراحتیش و گریه کردنش ناراحت شدم گفتم خوب میشی علم پیشرفت کرده بهش گفتن گوشت گنجشک بهتره براش البته مداوم تا چند ماه مگه هم نوع و هم وطنم نیست 

اینجوری نگید خانوما شاید واقعا مشکل فامیل یه همسایشه استارتر به دل نگیر من واقعا حرفاتو از ته دل باو ...

فدای مهربونیت خب وقتی یکی اینجوری تو کوچه نشسته دم درشون گریه می‌کنه بی تفاوت باشم من اینجوری نیستن 

خب وقتی دیدم ناراحته از ناراحتیش و گریه کردنش ناراحت شدم گفتم خوب میشی علم پیشرفت کرده بهش گفتن گوشت ...

کاش این بیماری درمان داشت سردی بیش ازحد این بلارو سربدن میاره خیلی سخته به نظرم مرگ‌تدریجی..الهی امام حسین شفاشون بده

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲

بگید هرچی بهش فکرکنه خوب نمیشه که بدترمیشه استرس نداشته باشه و گرمی بخوره و اگه کانال خیراندیش و داره مطالب ام اس شو ببینه عمل کنه خوب میشه انشاءالله 

ی کلیپ چندسال پیش ازش دیدم میگفت فقط گرمی بخورن صبحانه پنیر چای ممنوع و هم بدنشو با روغن زیتون ماساژبده