2777
2789

به شدت خوشتیپ و جذاب و تودل برو هستن 😎

گند اخلاقن جوری که زود جوش میارن زود هم پشیمون میشن بارها بارها تکرارش میکنن🤨😡

توصیه میکنم اگه بامرد تیرماهی دوستین در دسترس نباشین و شل نکنید 😶

دمدمی مزاجن و شیطونن سعی کنید به افکارشون مسلط بشین 🙄

تو هرجمعی که هستن میخوان مدیریت به دس بگیرن حرف هم حرف خودشونه 🤦

برای زن و بچه دست و دلبازن 

برای دوست دختر هم بستگی داره چقدر میخوانش اگه قصدشان ازدواج باشه هم خرج میکنن هم حمایت 🧏‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانشون خیلی دوس دارن ناخودآگاه واسه ازدواج کردنشون به حرف مادرشون اهمیت زیاد میدن 

هر حرفی که نباید بزنن یهو میزنن قدرت تخریب شخصیتشون صد از صده بعد پشیمون میشن فقط عصبانیش نباید کنید وگرنه کاری میکنن به مرور زمان خودتون سرد بشین و فقط صرفا فکر کنید تنها ویژگی مثبتشون جذابیته

به شدت مغرورن اما احساساتی آن 

من خودم تیرماهی هستم 

ولی میدونم مردهای تیرماهی اینی که شما میگی نیستن 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خیلی منم منم میکنن گاهی خودخواه و بی رحم میشن 

بعضی وقت ها شاد سرحال پرانرژی آن گاهی هم ساکت منزوی بی توجه 

صفت غالبشون هم غرور زیادی هست 

اکثر مردای تیر ماهی باهاشون میری تو رابطه شک نکن یه رقیبی یا گذشته داری یا در حال حاضر 

مغرورن ولی به شدت نیاز به محبت دارن رو نمیکنن باید چشم تو دهن ات باشه وسواسی و تمیزن و زودرنج سریع هم قهر میکنن 

خیلی منم منم میکنن گاهی خودخواه و بی رحم میشن بعضی وقت ها شاد سرحال پرانرژی آن گاهی هم ساکت منزوی بی ...

ب نظرم خودت رابطه ای با ی مرداد یا تیر ماهی داشتی و داری صفات اون شخصو میگی و گرنه ک من خیلی تو خانوادم مرد تیر ماهی و مردادی داشتم ک همه ی این صفاتی ک گفتی نسبت ب اونا بیشترش غلطع 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

من آقایی میشناسم که تیرماهیه

اکثر این خصوصیاتی که در مورد تیرماهییا میگن نداره،

خصوصیاتش: دست ودلباز برای همه، اهل کمک کردن به همه، خانواده دوست، با منطق ، اجتماعی

شاید بنظر اغراق بیاد، اما واقعا همه این ویژگی هارو داره

پدر و پدربزرگم (پدر مادرم) جفتشون تیرماهی.   یکی از یکی دی..............ث تر بود   یکیشون زندگی مادربزرگم رو ر.............د توش اون یکی هم اگر مادرم جدا نمیشد همون عاقبت رو میداشت     اقا ببخشید توروخدا منظورم به همه نیستا  

هرکی میگه درباره متولد تیر نظرت رو بگو این دو ادم  که البته نباید واژه انسان رو براشون به کار برد به ذهنم میان    اینجا مشخص میشه که شاید طالع بینی همیشه هم درست نباشه  

مال من این شکلی نیس اولویتش زن و بچش هستن دلسوز و مهربون

ازدواج که صد درصد خانواده دوست هستن احساساتی و دلسوز  ولی اخلاق بدی دارن عصبانی سریع میشن سریع هم پشیمون میشن خیلی هم وفادارن