2777
2789
عنوان

عاشق مادر و خواهرشه

237 بازدید | 12 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم واقعا، شوهرم همش دوس داره خانوادشو ببینه تا بگم نمیام یا بزار یه روز دیگه بریم اخماشو میکشه بهم و محل نمیده و قهر میکنه.. چیکار کنم؟ همه جوری ام رفتار کردم فایده نداشته

وقتی باهام خوبه که با خانوادش خوب باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قبل عروسی متوجه مامانی بودنش نشدی؟ این ی مشگله بزرگه ک گاهی اوقات حل نشدنیه

من قبل ازدواج متوجه شدم خواستم بهم بزنم خانوادم نزاشتن. بعد ازدواجم خواستم جدا شم خانوادم نزاشتن . الان واقعا دارم رنج میبرم . با اینکه هیچ وقت مشکل مالی نداشتم همسرم مرد نرمال و خوبیه . نه بد دهنه نه دست بزن داره . ولی باهمین مامانی بودنش مامانش جسارت و اجازه دخالت و توهین و تحقیر داشت.هیچوقت پشتم نبود در برابر آزار خانوادش .بعد از گذشت دوازده سال همچنان در برابر اونا ضعیف و لاله .واقعا عذاب اوره 

من قبل ازدواج متوجه شدم خواستم بهم بزنم خانوادم نزاشتن. بعد ازدواجم خواستم جدا شم خانوادم نزاشتن . ا ...

ببین هر مردی ی ایراد داره ایراد همسر شما اینه بپذیرش عزیزم باهاش کنار بیا چون ی مردی پول نداره ی مردی دست بزن داره

ببین هر مردی ی ایراد داره ایراد همسر شما اینه بپذیرش عزیزم باهاش کنار بیا چون ی مردی پول نداره ی مرد ...

اره دقیقا . اتفاقا پذیرفتم.ولی خیلی دردناکه. شاید ظاهراً مسئله مهمی نباشه ولی تو زندگی میبینی چقدر عذاب اوره آرزو میکنی مشکلات دیگه داشتی ولی این یکی نه

اره دقیقا . اتفاقا پذیرفتم.ولی خیلی دردناکه. شاید ظاهراً مسئله مهمی نباشه ولی تو زندگی میبینی چقدر ع ...

اره واقعا درک می‌کنم من سر دو سال طلاق گرفتم اخه ن پول داشت ن مستقل بود الان این شوهرم پولداره مستقله اما ب شدت عصبیه باهاش کنار اومدم