2777
2789
عنوان

اشتباه کردم جهاز خریدم

1130 بازدید | 27 پست

مادرم اصرار کرد یکسری وسیله بگیرم برای جهیزیه 

منم به حرفش گوش دادم و یکسری خرید کردیم ، مونده گوشه خونه داره خاک میخوره و از ازدواج خبری نیست فقط هزینه الکی کردیم ، حالا شانس آوردم چیز زیادی هم نخریدم وگرنه بیشتر حرص میخوردم بخاطرش 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

همیشه طلا بگیر، وسیله ممکنه قدیمی بشه یا از مد بیافته و یا دزد ببره ، ولی طلا قیمتش هم بالاتر می ره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصیحت من به شما ، تا چیزی قطعی نشده جهاز نخرید ، به جاش به پولش یه تیکه طلا بخرید ، فوقش خواستگار اومد طلا رو میفروشی و جهیزیه کامل میکنی 

نصیحت من به شما ، تا چیزی قطعی نشده جهاز نخرید ، به جاش به پولش یه تیکه طلا بخرید ، فوقش خواستگار او ...

یاد خودم افتادم جلو جلو رفتیم با مامانم لباس خریدیم برای مراسم خاستگاریو اینا نیومدن همش کوچیک شد از مد افتاد

خودت مستقل شو برای خودت استفاده شون کن

من تا روزی که پدرم مادرم زنده هستن و مجردم باهاشون زندگی میکنم و نمیرم خونه مستقل بگیرم ، تازه خونه مستقل هم بگیرم سرویس غذا خوری ۲۴ تایی بدرد دختر مجرد نمیخوره چون اونقدر مهمون نداره 

مستقل شدن تو ایران برای دختر بنظرم اشتباهه مگر در موارد خاص ، چون هر جا بری دنبال خونه به مجرد سخت خونه میدن ، بعدم برای خانمی که تنها زندگی میکنه همین املاکی و همسایه و ... کلی مزاحمت ایجاد میکنن 

فردا هم بخوای ازدواج کنی میگن معلوم نیست دختره چجوری بوده که تنها زندگی می‌کرده 

این تفکرات اشتباهه ولی تو جامعه هست و نمیشه کاریش کرد و من حاضر نیستم عذاب بکشم تازه پدر و مادرم ادمای خوبی هستن دوست ندارم جدا بشم ازشون