2777
2789
عنوان

دوست دارم شوهرم خفه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 38 پست
😂😂👊وای من چقدر اینو شنیدم بعد میگم بهوش اومدی یه جوری میزنمت دوباره بیهوش شی خانم مگه قدیمه به ...

بابا از هرکی پرسیدم گفته فلانی رفت عمل بینی رفت تو کما خواهر شوهرم هم چند نفر دیده موقع عمل بهوش نیومدن

بابا از هرکی پرسیدم گفته فلانی رفت عمل بینی رفت تو کما خواهر شوهرم هم چند نفر دیده موقع عمل بهوش نیو ...

خب به هر حال بیهوشی عوارض داره ولی من   ۵ ۶ساله کشی رو از مریض های خودم ندیدم بهوش نیاد هر چند عمل های ناحیه صورت عوارض بیشتری دارن چون ممکنه لوله در بیاد ونتیله نشه  مریض یهو هایپو تنش شه  ولی خب اول توکل به خدا بعدشم دارو داریم واسه هر کدوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به هر حال بیهوشی عوارض داره ولی من ۵ ۶ساله کشی رو از مریض های خودم ندیدم بهوش نیاد هر چند عمل ه ...

نمیدونم بخاطر همین عوارض رفتم یه دکتر متخصص انتخاب کردم ولی بازم میترسم خیلی ترسوام الان نزدیک پنج ساله جرائت نمیکنم سمتش برم

نمیدونم بخاطر همین عوارض رفتم یه دکتر متخصص انتخاب کردم ولی بازم میترسم خیلی ترسوام الان نزدیک پنج س ...

نه بابا توکل به خدا    الیته من یه سال پیش تقریبا یه مریضی دستم بود پسره ۱۷ ۱۹ سالش میشد یهو بیهوش کردم در آن واحد فشارش رفت رو ۷ من خودم هول شدم ولی خب کارشناس مهارت داشت فشار رو اوردیم بالا

عزیزم متوجه نشدم🤔

ما تو بیهوشه بعد خوابیدن مریض انتوبه میکنیم یعنی با لارنگسکوپ و لوله راه ریه رو باز میکنیم لارنگسکوپ به شی فلزی که ما وارد دهان میکنیم دندون لق باشه بخوره بهش میشکنه و امکان داره این دندون بره ریه عفونت کنه 

آهان مرسی عزیزم گفتی ❤️

خواهش میکنم  سرماخوردگی تبخال داشتی حتما بگو چیزی حتی آب نخور چون میبینی  یهو مریض آسپیره کرد   امکان داره بعد عمل حالت تهوع داشته باشی بهشون بگو قبلش دکتر یا دگزابده یا بیهوشی اندانسترون بزنه