با برادر شوهرم از صبح رفتن استخر الان معلوم نیست کجان دلم مثل سیر و سرکه داره میسوزه من خیلی آدم استرسی ام بعد یه مدت تنگی نفس میگیرم شوهرم از اونا نیست هرروز بیرون بره تا حالا سابقه نداشته
بابا از هرکی پرسیدم گفته فلانی رفت عمل بینی رفت تو کما خواهر شوهرم هم چند نفر دیده موقع عمل بهوش نیو ...
خب به هر حال بیهوشی عوارض داره ولی من ۵ ۶ساله کشی رو از مریض های خودم ندیدم بهوش نیاد هر چند عمل های ناحیه صورت عوارض بیشتری دارن چون ممکنه لوله در بیاد ونتیله نشه مریض یهو هایپو تنش شه ولی خب اول توکل به خدا بعدشم دارو داریم واسه هر کدوم
نمیدونم بخاطر همین عوارض رفتم یه دکتر متخصص انتخاب کردم ولی بازم میترسم خیلی ترسوام الان نزدیک پنج س ...
نه بابا توکل به خدا الیته من یه سال پیش تقریبا یه مریضی دستم بود پسره ۱۷ ۱۹ سالش میشد یهو بیهوش کردم در آن واحد فشارش رفت رو ۷ من خودم هول شدم ولی خب کارشناس مهارت داشت فشار رو اوردیم بالا
ما تو بیهوشه بعد خوابیدن مریض انتوبه میکنیم یعنی با لارنگسکوپ و لوله راه ریه رو باز میکنیم لارنگسکوپ به شی فلزی که ما وارد دهان میکنیم دندون لق باشه بخوره بهش میشکنه و امکان داره این دندون بره ریه عفونت کنه
خواهش میکنم سرماخوردگی تبخال داشتی حتما بگو چیزی حتی آب نخور چون میبینی یهو مریض آسپیره کرد امکان داره بعد عمل حالت تهوع داشته باشی بهشون بگو قبلش دکتر یا دگزابده یا بیهوشی اندانسترون بزنه