الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شبیه مادربزرگا حرف میزنی! پسر منم میره هر چی بره بچه یه سروگردن از بقیه بچه ها بالاتره آموزش میبینه ...
عزیزم من چون سابقه ی تدریس کلاس اول دارم باید بگم حرفتون درس نیس..
مثلا تو کلاس اول ما فقط شکل نوشتاری و دست ورزی "ح" رو به بچه یاد میدادیم حالا بچه ها میگفتن خانم این ج هستش ما تو پیش خوندیم...درصورتی ک این هم میتونه ح باشه هم خ هم چ هم ج..ولی بچه ها دیر میپذیرفتن
بنظرم معلمای پیش دبستانی نباید زیاد به این موارد دخول کنن..و فقط پیش ۲ کافیه
اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم من چون سابقه ی تدریس کلاس اول دارم باید بگم حرفتون درس نیس..مثلا تو کلاس اول ما فقط شکل نوشتار ...
بازم خوبه تا این حد میتونن تشخیص بدن زمان ما که هیچی بلد نبودیم به نظرم کار شما رو راحت کردن کلاس اول خیلی سخته هم برای بچه هم برای معلم همین که با شکل حروف آشنایی دارن عالیه