2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پیش ۲ هست،فرستادنش ضرری نداره 

مخصوصا اگه وابسته اس ب شما 

و اینکه بستگی ب مهدش و مدیریتش داره ک چی یاد میدن 

قبلش حتما حتما تحقیق کنین در مورد برنامه روزانشون.

بعضی از مهدها پول خیلی زیادی میگیرن ولی ارائه‌های سطحی دارن.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
بفرست حتما برای سنجش قبل از اول ابتدایی پسرم رو برده بودم،دو نفر که بچه هاشون پیش نرفته بودن نتونستن ...

یعنی همین یک و دو سه رو بلد نبودن؟

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞
شبیه مادربزرگا حرف میزنی! پسر منم میره هر چی بره بچه یه سروگردن از بقیه بچه ها بالاتره آموزش میبینه ...

عزیزم من چون سابقه ی تدریس کلاس اول دارم باید بگم حرفتون درس نیس..

مثلا تو کلاس اول ما فقط شکل نوشتاری و دست ورزی "ح" رو به بچه یاد میدادیم حالا بچه ها میگفتن خانم این ج هستش ما تو پیش خوندیم...درصورتی ک این هم میتونه ح باشه هم خ هم چ هم ج..ولی بچه ها دیر میپذیرفتن

بنظرم معلمای پیش دبستانی نباید زیاد به این موارد دخول کنن..و فقط پیش ۲ کافیه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
من متوجه نشدم عزیزم،پسر من ون روز دیگه پنج سالش میشه سنجش فرستادند قبول شد بردمش پیش دبستانی ثبت نام ...

خوب پیش یک میره 

بچه ای که ۵سالشه یا تو پنج ساله میره پیشه یک بچه ای که ۶سالشه یا تو شش سالگیه میره پیش ۲

نیمه اولیه

پس لطفا فقط سال بعد بفرس پیش ۲..

بزار برای کلاس اول و مدرسه شور وشوق داشته باشه..

من دخترم نیمه اول ۹۸ هس و امسال پیش ۲ میره باز نگرانشم بس ک کوچیکه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

اگر شاغل نیستی نفرست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم من چون سابقه ی تدریس کلاس اول دارم باید بگم حرفتون درس نیس..مثلا تو کلاس اول ما فقط شکل نوشتار ...

بازم خوبه تا این حد میتونن تشخیص بدن زمان ما که هیچی بلد نبودیم به نظرم کار شما رو راحت کردن کلاس اول خیلی سخته هم برای بچه هم برای معلم همین که با شکل حروف آشنایی دارن عالیه 

خوب پیش یک میره بچه ای که ۵سالشه یا تو پنج ساله میره پیشه یک بچه ای که ۶سالشه یا تو شش سالگیه میره پ ...

بچه6ساله میره کلاس اول. 

اشتباه چرا میگید

5ساله میره پیش دبستانی. 

حالا4ساله هاهم میتونند برند ولی درواقع همون مهدکودکه. 

رسمی پیش دبستانی یعنی5سال تمام. 

و کلاس اول 6سال تمام