2777
2789

سلام دوستان من و همسرم ۲ ساله ازدواج کردیم(عقد)برای عروسیمون ک تقریبا اوایل پاییزه قرار بر این شده نصف نصف پول عروسیمون رو جمع کنیم. هر دومون شاغلیم ولی با این تفاوت حقوق من نصف حقوق آقاست کلا همه چی زندگیمونو دوتایی باهم انجام دادیم از وسایل خونه تا اجاره خونه و عروسی.من برای جشن عروسیمون سهمی ک از اول مشخص کردیم تقریبا دوسومش رو تهیه کردم شوهرم از وقتی فهمیده پول دارم کارتمو به بهانه های مختلف ازم میگیره دیروز خرید بودیم برای خودش شلوار و کفش و ساعت از حساب من حدودا ۱۱ میلیون خرید من حتی یه ابمیوه برای خودم نمیگیرم ک مبادا پول کم بیاریم. برگشتم بهش گفتم من ذره ذره این پولو جمع کردم میدونی چقد حقوقم کمه واسه جشن کم میاریم.بهش برخورد توی پاساژ سرم داد کشیده و همونجا میگفت باید الان پولتو پس بدم ندید بدید گدا و گفتم نمیخام فقط رعایت کن اینم نمیخواد پس بدی وگرنه باهات حرف نمیزنم گفت جهنم و پولو فرستاد و منو ول کرد رفت منم همونجور خشک زده راه افتادم میخاستم تاکسی بگیرم به زور سوارم کرد رسوندم خونه بابام و گازشو داد رفت و حالا دو روزه قهریم به نظرتون مقصر کیه😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر صد درصد تویی

چرا کارتی ک بالای یک تومن داره میدی دست شوهرت

اون کارتو ب روح خودتم نده دیگه

الانم بشکن کارتو فقط  شما بلاخره آشتی میکنید ولی گفت کارت و پول بگو شکسته و ی نصف جسد کارتو نشون بده و بانک نرو بگیری اصلاااااااااااا

تا عروسی خرج لباس و تالار کن

اون .....ولش کن از الان عادت کنه بعدا اذیتت میکنه عیب نداره دعوا کن بزار بدونه دوس نداری پول بدی بهش بگو آره من گدا تو گدا نیستی دست کن جیب مبارک

از این به بعدم اون کارتو هیچ جا نبر بگو پول زیاده توش میترسم

به چی این اقا دل خوش کردید دلیلتون برای این ازدواج چی بوده

نکات مثبتم داره آدم خسیسی نیست اصلا بدیش اینه وقتی بدونه من یه تومنم دارم اونو میخواد نمیدونم چرا