2777
2789

سلام من روز16قاعدگیم کیت گذاشتم مثبت شد ولی علائمی ازتخمک گذاری نداشتم حالا یعنی منی که ترشح ندارم یعنی تخمک ازاد نکردم یعنی حتما باید ترشح داشته باشیم که بفهمیم تخمک گذاری کردیم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سیستم بدن هر کس با دیگری متفاوته...نگران نباش

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
ازکیت تخمک گذاری استفاده کن ببین روزتخمک گذاریت کی هس

ممنون يلدا جون اتفاقا از كيتم استفاده كردم چندماه دقيقا روز تخمك گذاريم ماه قبل با ٣روز تاخير پريود شدم اين ماه مترونيدازول خوردم يني احتمالش هست بخاطر قرص باشه ترشحاتمم مث ماه هاي قبل نيس من خردادو تير ال دي خوردم مردادو اين ماه واسه بارداري اقدام كردم بد لين بچه ي دومم  هست

ممنون يلدا جون اتفاقا از كيتم استفاده كردم چندماه دقيقا روز تخمك گذاريم ماه قبل با ٣روز تاخير پريود ...

عزیزم قرص های مترونیدازول وکلا قرص هایی که برای جلوگیری از عفونته میتونه باعث ازبین رفتن ترشحات بشه بعدم حتماکه نبایدترشح داشته باشی که بفهمی تخمک گذاری کردی یانه بعضیاسیستم بدنشون فرق داره اصلا هیچ علائمی ازتخمک گذاری ندارن ولی تخمک گذاریشوت هرماع انجام میشه

عزیزم قرص های مترونیدازول وکلا قرص هایی که برای جلوگیری از عفونته میتونه باعث ازبین رفتن ترشحات بشه ...

فدات گلم مرسي كه پاسخ ميدين خدا كنه اين ماه حامله بشم الان ٧ماه منتظرم 

حالا توکه یه بچه داری من که یکساله منتظرم چی بگم

اخه ميدوني داداشم فوت شد اونو گذاشتم پيش مامانم اينا بابام خيلي وابستشه بدشم اين ازدواج دومم شوهرمم عاشق بچس 😔😔

اخه ميدوني داداشم فوت شد اونو گذاشتم پيش مامانم اينا بابام خيلي وابستشه بدشم اين ازدواج دومم شوهرمم ...

پسرمو ٢٠سالگي حامله شدم الان ٣٠سالمه شوهرمم ٣٧عجله دارم

اخه ميدوني داداشم فوت شد اونو گذاشتم پيش مامانم اينا بابام خيلي وابستشه بدشم اين ازدواج دومم شوهرمم ...

اخی عزیزم درکت میکنم انشاااله که هرچه زودتربه مراددلت برسی