2777
2789
عنوان

قهر با همسر

360 بازدید | 23 پست

حدود سه ماهی میشه با همسرم سر اینکه کتک زده قهریم و من خونه مادرمم اونم خونه مادرش.یعنی خونه خودمون نیستیم.من هفته ای یه روز میرم سر میزنم.تو این سه ماه هیچ کاری هم‌انجام نداده واسه برگشتم تازه طلبکار هم بوده .نه پیامی نه تلفنی نه واسطه ای ...ولی دو سه هفته اخیر که سر زده ه خونه خودمون من متوجه شدم نشانه هایی گذاشته که من بفهمم میره خونه خودمون سر میزنه.

این کارش به نظرتون به چه معناست؟

پرو

خانوادشم زنگت نزدن؟؟ کل این ۳ماه هیچ حرکتی نزده؟؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا جایی که امکان داره نزار طولانی شه یه چیزی بهت میگم به نظر من مردها هیچی نمی‌فهمن و درکشون فوق العاده ضعیفه. زیاد نباید انتظار داشت و نباید خودتو خسته کنی این آدما درستش کنی سعی کن به انتخاب چندسال پیش خودت وفادار بمونی و براش احترام قائل شی. و مطمئن باش اونم نمی‌خواد قهر طولانی بشه اونم ناراحته بالاخره اما مردها مغرورن و اکثرا عذرخواهی بلد نیستند! این نظر کاملا شخصیه خواهشاً به کسی برنخوره

معنی خاصی نداره مثلا چه نشونه هایی

مثلا دمپایی حمام را بیرون حمام گذاشته

در کمدها را باز گذاشته

جعبه از کمد در آورده بیرون گذاشته

کنترل تی وی انداخته وسط اتاق

قبلا این کارا نمیکرد

نه خاک تو سر همشون ببخشیدخانوادشم پشتشن که کوتاه نیاد

بچت پیش خودته؟؟

چ نشونه ای گذاشته؟؟

ببین وقتی پای بچه وسط باشه من نمیگم طلاق ولی باید صبر کنی بیاد دنبالت وگرنه زبدنش دراز تر میشه

خرجی بچه رو میده؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم اگه زندگیتو دوست داری بصورت ریش سفیدی حل کنید وگرمه قهر سردی میاره و عاقبت سردی خیانت میشه و ا ...

اخه دست بزن داره میخواست فکمو بیاره پایین

خیلی فرصت ها دادم اما باز ترک نکرد

قهر هرچی طولانی تر شه تموم کردنش سخت تر میشه نمی‌دونم برا من که خیلی سخته و واقعا آزارم میده اصلا کلا بهم میریزم براهمین بیشتر اوقات پیش قدم میشم برا آشتی ولی خیلی خیلی سخته برام هرچی بگم باور نمیکنید بازم