2777
2789

خانوم های عزیز کسی هست ساکن مشهد باشه وتوی این یک هفته بره مشهد اگه اره یک نامه دارم به امام رضا اگه راضی بودین وسختتون نیست لطفا برین کنار پنچره فولاد اقا به نیابت من بخونید ویک دخیل ببنید انشالله حاجت روا بشین منم قول می دم هربار رفتم زیارت حضرت معصومه از طرف شما زیارت کنم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
منم مشهدیم اسی ، نامه رو خودم دستی بنویسم برات؟ یا عکسه؟

نه من نوشتم براتون خصوصی می فرستم فقط از طرف من بخونید کنار پنچره فولاد یک دخیل به نیت من ببنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نوشتم براتون خصوصی می فرستم فقط از طرف من بخونید کنار پنچره فولاد یک دخیل به نیت من ببنید

باشه عزیزم  

فقط اسمت فاطمه‌س؟ بگم دخیل میبندم به نیت فاطمه؟ 

موقع نماز جماعت که خلوته خلوت برات میخونمش 

یه پنجره فولاد تو صحن جمهوریه اونجا میرم ، معمولا در حالت عادی هم زیارت ضریح میرم و هم سرداب امام رضا میرم ، اونجا هم به نیتت میرم 

فقط و فقط میشه اگه حرم حضرت معصومه و جمکران رفتی لطفا برام دعا کنی؟🥲 

فک نکنم حالا حالاها تا چندسال دیگه بتونم بیام زیارت ، آخرین باری که اومدم بچه بودم 

خیلییی نیازش دارم زندگیم جهنمه ، شاید بانو به من نظر کنه نجاتم بده

باشه عزیزم فقط اسمت فاطمه‌س؟ بگم دخیل میبندم به نیت فاطمه؟ موقع نماز جماعت که خلوته خلوت برات میخون ...

اره عزیزم اسمم فاطمه است اتفاقا من تقریبا هفته ای یکبار می رم حرم حتما به نیت شما نماز می خونم واگه قابل باشم دعا می کنم انشالله هردومون حاجت روا بشیم 

اره عزیزم اسمم فاطمه است اتفاقا من تقریبا هفته ای یکبار می رم حرم حتما به نیت شما نماز می خونم واگه ...

ممنون عزیزم 

منم حرم آقا امام رضا زیاد میرم ، قول میدم رفتم برای شما کوتاهی نکنم شما هم منو فراموش نکن💕

ان‌شاالله❤️

ممنون عزیزم منم حرم آقا امام رضا زیاد میرم ، قول میدم رفتم برای شما کوتاهی نکنم شما هم منو فراموش نک ...

حتما دورت بگردم

ممنون عزیزم منم حرم آقا امام رضا زیاد میرم ، قول میدم رفتم برای شما کوتاهی نکنم شما هم منو فراموش نک ...

سلام عزیزم راستی اسمت چی هست به نیت شما می خوام زیارت کنم