2777
2789

امروز همسایه مون اومد جلو در گفت دکترم بشی کسی تورو نمیگیره انقدر خودتو  پیر کرده

داشت می‌گفت ببین دختر منو هم خوشگله هم ازدواج کردی ولی تو بعد چهار سال به هیچ جا نرسیدی دارم دق میکنم نفسم بالا نمیاد به خدا من با چه امیدی شروع کنم 

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

😑😑😑

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایسادی نگاهش کردب؟

میخاستی بگی بتوچه پیری مگه از پول تو میخورم

به حرف مردم توجه نکن بابا الان مثلا شوهر داشتن خیلی چیز خوبیه برو پی هدفت بترکون مطمعن باش بهترینا تو مسیرته

اتفاقا تو الان باید خودتو به یه جایی برسونی که بیاد و ازت معذرت خواهی کنه ..حتی اگرم نکنه باید انقدر بالا بری تا بسوزه ..نمیدونم چجوری و با چه دلی دل میشکنن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود