2777
2789
عنوان

کیست مویی😩

62 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها کسی از شما داشته میشه هرکس عمل کردن یا با طب سنتی رفته جلو بگه چجوریه

من تقریبا سه سال پیش حدودا تابستون یا بهار ۱۴۰۱ موقعی ک حامله بودم پشتم درد میکرد و ی روز متوجه شدم ک کیست مویی و ترکیده بود یعنی سر باز کرده بو  کامل تخلیه کردم دیگه خوب خوب شدم درد نداشتم خوب شدم کامل

الان ک دوباره دوروزه حس کردم باز اومده سراغم و درد میکنه رفتم دکتر نشون دادم گفت دوتا سوراخ هستن

ولی ن چرک ن خون هیچی نمیاد ازش فقط یکم درد داره همین

دکترمم ک فقط گفت برو پیش متخصص و بببینه کی عمل کنی از خود عمل نمی‌ترسم چون ادم بی حس یا بیهوش میشه  بعد از عمل ترس دارم ک چجوریه برم حموم چجوری پانسمان عوض میشه چجوری شیو کنم واقعا خیلی ترس دارم لطفاً از همه تجربه هاتون بگین از دردش بگین موقع پانسمان عوض کردن

❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.