2777
2789
عنوان

حس میکنم با بقیه فرق دارم

173 بازدید | 35 پست

من خودم حس میکنم به یه سری چیزایی علاقه دارم و اهمیت میدم که اگه به بقیه بگم میگن این دیوونست 

البته خیلیا هم هستن مثل من 

مثلا من خیلی به چیزایی مثل موجوداتی که فرا زمینی یا تو خود زمینه مثل خوناشام و گرگین و اینا علاقه دارم دربارشون بدونم 

چیزایی که تو دنیا داره یواشکی اتفاق میوفته همه میگن الکیه و اینا واقعا اعصابمو بهم میریزه 😑

کسی اینجا هست مثل من باشه؟راجب اینجور چیزا صحبت کنیم؟

چند سالته

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقت اینه عجیب غریب نیست شما ادم فضایی و غیره دوست داری دربارش حرف بزنی اهالی نی نی سایت  درباره جن و پری و اینها 

همه اوکی هستیم راحت باش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلیقت اینه عجیب غریب نیست شما ادم فضایی و غیره دوست داری دربارش حرف بزنی اهالی نی نی سایت درباره جن ...

😂😂جن و روح و پری که چیز خاصی نیست 

خوناشام و گرگین و اینارو هستم

و حس میکنم واقعا وجود دارن

۱۸ولی ربطی زیاد به سن نداره خیلیارو هم دیدم که سنشون بالای ۳۰ ساله مثل منن

میدونی تقزیبا همه توی اون سن جذب این چیزا میشن . منم همینطور . نمیدونم چی شد از سرم افتاد . الان دیگه یه پرونده چقدر زیاد کشش داشته باشه که بخوام دنبالش  کنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

میدونی تقزیبا همه توی اون سن جذب این چیزا میشن . منم همینطور . نمیدونم چی شد از سرم افتاد . الان دیگ ...

نمیدونم شاید هم اینطوری باشه 

ولی حس میکنم علاقم به اینجور چیزاست

😂😂 راس میگه اسی راحت باش 😂😂

والا🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نمیدونم شاید هم اینطوری باشه ولی حس میکنم علاقم به اینجور چیزاست

اوکیه بابا برو حالشو ببر . از کجا معلوم همش واقعی نباشه

😂😂جن و روح و پری که چیز خاصی نیست خوناشام و گرگین و اینارو هستمو حس میکنم واقعا وجود دارن

بله قطعا وجود دارن ولی خب راحت که جلو چشم ما نیستن 

من اعتقاد دارم اینها وجود دارن