2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیری داشت؟دکتر من گفت بیا لیزرکیوسوئچ ترسیدم نرفتم

من بخاطر لک ابله مرغون رفتم.. 

یککم کم رنگ شد اونم بعضی از لکه ها نمیدونم تاثیر اون بود یا گذشت زمان کم رنگش کرد

چرا مگه درد داره؟ 

من بخاطر لک ابله مرغون رفتم.. یککم کم رنگ شد اونم بعضی از لکه ها نمیدونم تاثیر اون بود یا گذشت زمان ...

نه راستش ترسیدم بدتر خراب کنه من پیش یه متخصص راکوتان میخورم بنظرت بش بگم‌این لکه های خالو نگا کنه کرمی‌چیزی میده؟نکنه لج‌کنه بگه برو اونجا ک برداشتی🤦‍♀️

نه راستش ترسیدم بدتر خراب کنه من پیش یه متخصص راکوتان میخورم بنظرت بش بگم‌این لکه های خالو نگا کنه ک ...

نه فک نکنم لج کنه، متخصص پوست کارش همینه

اگه میخواد بخاطر این ناراحت بشه دیگه نرو پیشش

نه فک نکنم لج کنه، متخصص پوست کارش همینهاگه میخواد بخاطر این ناراحت بشه دیگه نرو پیشش

کاشکی قبول کنه کرمی‌چیزی بده بم خیلی ناراحتم بخاطر اینا همش خودمو سرزنش میکنم🤦‍♀️

ببین من ینفر پیدا کردم اگه دوس داشتی پیام بده راهنماییت میکنه برا لک‌من خودم جای جوشام‌مونده بود هم مشاوره رایگان داشت هم روتین برات میچید اگه لازم داشتی خیلی خوبه 

۰۹۱۷۴۵۳۷۳۵۴  خدا خیرش بده همیشه دعا گوشم چون واقعا رو مخم بود

نه راستش ترسیدم بدتر خراب کنه من پیش یه متخصص راکوتان میخورم بنظرت بش بگم‌این لکه های خالو نگا کنه ک ...

وای ترو خدا راکوتان مصرف نکنید لطفا 

دکتری که راکوتان تجویز کنه دکتر نیست 

راکوتان تخم دانتو داغون میکنه ریزش مو میگیری خشکی بدن و لب وحشتناک 

همه کلاژن اصلی پوستتو میکشه برا همینه که لک داغون میگیری 

عزیزم دکترا فقط راه های تهاجمی تجویز میکنن و عوارضشو نمیکن 

بنظرم با یه مشاور پوست مو صحبت کن من خودم همه پولم ریخته شد تو کیسه دکترا میخره 

دیگه این اخری میترسیدم اعتماد کنم ولی خب جواب گرفتم و خدا خیرش بده همیشه دعا گوشم 

۰۹۱۷۴۵۳۷۳۵۴ 

اینم شمارش دوست داشتی پیام بده رایگان راهنماییت میکنه 

کاشکی قبول کنه کرمی‌چیزی بده بم خیلی ناراحتم بخاطر اینا همش خودمو سرزنش میکنم🤦‍♀️

سرزنش چرا؟چندتا دونه لک اونم کمرنگ ارزششو نداره که بخوای ناراحتی کنی بابتش یا سرزنش کنی خودتو.. 

دست خودت که نبوده لکه ها.. ایشالا هم که میره و خوب میشه

سلام عزیزم 

ببخشید من دوباره مزاحمتون شدم 

من جای خالم هیچ تغییری نکرده

تازه دو ماه دیگه نوبت ویزیت دارم

از بس استرس دارم

تموم صورتم جوش زده

تو رو خدا پس چرا من خوب نمیشم😢😢