من جدیدا حدود یه هفته ده روز بفد از تموم شدن پریودم لکه بینیم شروع میشه و هر روز هست تا حدود شش هفت روز. بعد دو سه روز قطع میشه و بعدش باز شروع میشه تا دیگه دصل میشه به پریودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه منم اینجوری شدم مشکلی نبود با قرص درست شد البته شاید کیست باشه با سونو مشخص میشه
سلام عزیزم. ببحشید یه سوال داشتم ازت. اینکه گفتی هورمونات به هم ریخته بودن و لکه بینی داشتی، خواستم بپرسم که لکه بینیت الگوی منظمی داشت یا پراکنده بود؟ اگه هورمونی باشه چه علائم دیگه ای داره؟
سلام عزیزم. ببحشید یه سوال داشتم ازت. اینکه گفتی هورمونات به هم ریخته بودن و لکه بینی داشتی، خواستم ...
سلام نه کلا پریودم قطع نمیشد یکماه کامل پریود بودم ، سونو دادم کیست و فیبروم نداشتم دکتر گفت بخاطر هورمونه ، قرص دوفاستون ۵ روز روزی دوبار خوردم تا بند اومد دیگه تنظیم شد خداروشکر