2777
2789
عنوان

میشه اگه میدونید بگید

79 بازدید | 9 پست

من جدیدا حدود یه هفته ده روز بفد از تموم شدن پریودم لکه بینیم شروع میشه و هر روز هست تا حدود شش هفت روز. بعد دو سه روز قطع میشه و بعدش باز شروع میشه تا دیگه دصل میشه به پریودم

خیلی استرس دارم. میدونید دلیلش چی میتونه باشه؟

مجرد هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم اینجوری شدم مشکلی نبود با قرص درست شد البته شاید کیست باشه با سونو مشخص میشه

سلام عزیزم. ببحشید یه سوال داشتم ازت‌. اینکه گفتی هورمونات به هم ریخته بودن و لکه بینی داشتی، خواستم بپرسم که لکه بینیت الگوی منظمی داشت یا پراکنده بود؟ اگه هورمونی باشه چه علائم دیگه ای داره؟

سلام عزیزم. ببحشید یه سوال داشتم ازت‌. اینکه گفتی هورمونات به هم ریخته بودن و لکه بینی داشتی، خواستم ...

سلام نه کلا پریودم قطع نمیشد یکماه کامل پریود بودم ، سونو دادم کیست و فیبروم نداشتم دکتر گفت بخاطر هورمونه ، قرص دوفاستون ۵ روز روزی دوبار خوردم تا بند اومد دیگه تنظیم شد خداروشکر

سلام نه کلا پریودم قطع نمیشد یکماه کامل پریود بودم ، سونو دادم کیست و فیبروم نداشتم دکتر گفت بخاطر ه ...

خب خدا رو شکر. ان‌شاءالله که همیشه سلامت باشی. ممنون که جواب دادی🌹🌸