2777
2789

من اینجا به همتون قول دادم که فرهنگیان قبول بشم 

و همین خیلی تصمیمم رو جدی  تر کرده یه جایی تعهد داده باشم که ماندگار باشه و پاک نشه 😅پس کجا بهتر از اینجا در حضور همه 

من همههه تلاشمو میکنم 

از امروز هم دیگه کلا مجازی نمیام مگر با خبر قبولی 👀🙏🏻قبلا یه مدت از مجازی رفتم ولی صرفا فقط جهت دور شدن از مجازی پلی هدف خاصی نداشتم

اما الان هدف دارم 

تروخدا شما هم برای من دعا کنید شنیدم میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیرا  هست 🥲❤️

یکسال دیگه قراره خودمو تو همه چی محدود کنم 

خوشگذرونی و وقت تلف کردن رو بذارم کنار یا خیلی کم کنم 

برای یه نتیجه خوب :))))🌱

آفرین، موفق باشی

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحت. فقط تلاش کردن موفقت نمیکنه. یه دانش آموز تیز هوش داشتم سه سال داشت مرتب میخوند و هدفش فرهنگیان بود، تهش میانگین درصداش شد 5!!هوشمندانه بخون و عمیق. نحوه تست زدن رو یاد بگیر، با تستای کنکور آشنا شو نه با هر تستی، هوشمندانه بخون، اگه یروز حالت خوب نیست اون روز مطلب جدید رو نخون و هزارتا نکته دیگه ک حوصلم نمیشه بنویسم

برو که چنین روزی مثل من حسرت نخوری که دعوت شدی مصاحبه ولی قبول نشدی خیلی بده خیلی وقتی با خودت میگه اگر یکم دیگه فقط یکم دیگه زور میزدم 

کاش حتی دعوت به مصاحبه نمی‌شدم تا اینکه ی قدمی قبولی برم و یهو با مخ بخورم زمین در حال حاضر حس بدبخت ترین آدم روی زمین رو دارم 

صد خودت رو بذار که ی ساله فقط موفق باشی  👊🏻

💛
برو که چنین روزی مثل من حسرت نخوری که دعوت شدی مصاحبه ولی قبول نشدی خیلی بده خیلی وقتی با خودت میگه ...

وایی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چرا قبول نشدی؟؟؟

😐یه استرس دیگه به استرسام اضافه شد 

اگر دلیلش شخصی نیست میشه بگید ؟؟

وایی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چرا قبول نشدی؟؟؟😐یه استرس دیگه به استرسام اضافه شد اگر دلیلش شخصی نیست میشه بگید ...

چون ترازم به حد نصاب دعوتی ها میرسه ولی اون طور نیست که قبول صد درصدی بشم حیف صد حیف همین 

استرس نگیر میگم یعنی همه تلاشت رو بکن 

💛