2777
2789
عنوان

یه سوال

68 بازدید | 8 پست

به نظر شما اگر کسی همجنسگرا باشه مشکلی داره؟

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی دونم چرا اونایی که تغییر جنسیت می دن و می تونم قبول کنم چون به نظرم یه جور بیماری جسمی هست، ولی هیچ جوره با همجنسگرا کنار نمیام و منطقی نیست برام 😶

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

من نمی دونم چرا اونایی که تغییر جنسیت می دن و می تونم قبول کنم چون به نظرم یه جور بیماری جسمی هست، و ...

مثلا اون ادم به تو اسیبی وارد میکنه؟

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،