2777
2789
عنوان

پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
یه مدل پسرایی هستن که همیننمیرن و بعد یه هفته حتی یه ماه برمیگردن که مطمئن شن طرف دوباره دلش سمتشونه ...

عزیزم من جوابشو نمیدم،میشه تاپیکای قبلیمو ببینی یه نظر،ک بدونی چجور بوده؟خاهش میکنمممم ازتتتت

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت هم همینکارو کن کم درد نکشیدی بعد از ی هفته، حالا گذشتیم دیگه بلاک کردن چ معنی میده 😐

من هیییییییچوقت دلم نمیومد بخاستم بلاکش کنم،تنم میلرزید اگر بخاستم ب چنین چیزی فک کنم حتی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
پس غلط کرده برگشته 😂توعم اشتباه کردی خودتو ضعیف نشون دادی عزیزم

حالم دااااااااغون بود،سرم گیج میرفت میخاستم بخورم زمین،

یدفعه دنیا چلو چشام سیاه میشد،داشتم میمردم

مرگو ب چشام دیدم

نهدر حد بغل و بوسه فقط

چون پسرای امروزی فقط دنبال رابطه هستن دگه بگیرنیستن فقط میخوان خوشگذرونی کنن چهارروزباتو بعدش بایکی دگه فقط تنوع طلبن گورندارن که کفن داشته باشن چه برسه پول برا ازدواج...اگه رابطه داشتی دگه دنبالش نرو،سواستفاده پشت سواستفاده مطمعن باش...

چون پسرای امروزی فقط دنبال رابطه هستن دگه بگیرنیستن فقط میخوان خوشگذرونی کنن چهارروزباتو بعدش بایکی ...

بغل و بوسه بود فقط

میخاس زیاده روی کنه نمیزاشتم

هفته پیش گفتم بهش مرگ من دارم میمیرم جواب بدهجوابمو نداد

فقط بیخیالش شوووو اصلا بهش برنگرد

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بغل و بوسه بود فقطمیخاس زیاده روی کنه نمیزاشتم

الانم فقط حدفش اینه به خواستش برسه اگه رابطه میخواسته ونذاشتی خدا دوست داشته ولی ازمن میشنوی همینجوررفته بذاربره ازهمه جابلاکش کن تموم بشه وگرنه به ضررت تموم میشه پشیمون میشی...

خدا لعنت بعضی پسرا را خیلی آشغال و بی صفت شدن اصلا از ناموس و ... هیچی حالیشون نیست

حالم بد میشه میبینم انقد راحت با احساسات یه دختر بازی میکنن عین خیالشونم‌ نیست

من یه دختر دارم خیلی نگران آینده اشم😔

حالم دااااااااغون بود،سرم گیج میرفت میخاستم بخورم زمین،یدفعه دنیا چلو چشام سیاه میشد،داشتم میمردممرگ ...

اگه جواب بدی پرومیشه دوباره این کارشوتکرارمیکنه یاد این روزات بیوفت ک حالت بد بوده محکم باش بذار ادب بشه

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود