2777
2789
عنوان

چند ساعت قبل پریود

92 بازدید | 8 پست

من امروز صبح با شوهرم ببخشیم رابطه داشتیم که نتونست جلوگیری کنه موعد پریودم بود الان بعد چند ساعت پریود شدم آیا نیاز به قرص اورژانسی هست یا نه ؟

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نه نه وقتی پریود شدی /:

فقط میخوام خیالم راحت ش چون قصد بارداری ندارم میگم یک وقت باردار نشم ممنون که جواب دادی

نه عزیزم اصلا راحت اسم اورژانسی رو نیار و نخور خیلی ضرر داره گند میزنه به بدنت

آره اتفاقا تا سه سال پیش خیلی می‌خوردم که کلا گند زد به زندگیم سال بود همش پریود بودم اصلا پاک نمیشدم الان سه چهار ماه پریودم تنظیم شده ماه به ماه میشدم باور میکنی اگر آمپول قرص نمی‌خوردم تا ۲۵روز همش پری بودم روز به روز بیشتر میشد نه کمتر

آره اتفاقا تا سه سال پیش خیلی می‌خوردم که کلا گند زد به زندگیم سال بود همش پریود بودم اصلا پاک نمیشد ...

عزیزم حتماً جلوگیری تون با ک .... دوم باشه وقتی همسرت کنترل نداره 

خیلی برات ضرر داره قرص 

خیلی زیاد 

دیگه نخور 

همسرتو ایجاب کن به اون روشی که گفتم 

عزیزم حتماً جلوگیری تون با ک .... دوم باشه وقتی همسرت کنترل نداره خیلی برات ضرر داره قرص خیلی زیاد د ...

عزیزم الان نزدیک ۱۳سال ازدواج کردیم اصلا استفاده نمیکنه ک ا ن د و م دخترم ناخواسته همون اوایل ازدواج باردار شدم خودش جلوگیری می‌کنه ولی بعضی وقت ها در می‌ره از دستش منم مجبورم یه خاکی به سرم بریزم 

عزیزم الان نزدیک ۱۳سال ازدواج کردیم اصلا استفاده نمیکنه ک ا ن د و م دخترم ناخواسته همون اوایل ازدواج ...

وای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

از دست این دسته مردای بی مسئولیت و بی فکر 

چی بگم والا 

خدا صبرت بده غربرم