2777
2789
عنوان

بر پایه چه اصولی زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 47 پست
چه ربطی داشت؟ این که خدا خالقه حقیقته ربطی به دین نداره لزوما و همه قواعد علمی رو خالقش بنا کردهاین ...

الان اسی گفت خدا یا علم؟؟؟؟

گف دین!

خدا خیلی بزرگ تر ازین حرفاس!

بالاتر از درک شما و من!

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

بله همیشه فکر میکنم عقاید ما نتیجه جبر جغرافیاییهبرای همین هرچیزی که خودم تشخیص بدم درسته رو قبول دا ...

ولی ما خودمونم از خانواده‌هامون اومدیم و خانواده‌هامونم از همین جبر جغرافی، پس به خودمونم نمی‌تونیم اطمینان کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر پایه علم و انسانیت بنظرم اول انسانیت بعد دین!دین باشه ولی انسانیت نباشه اون دین هیچیهبه هر دینی ا ...

به نظرم من، تفکرت استدلال‌های منطقی زیادی رو داره! 

اینکه میگی هرکی سرش تو زندگی خودش باشه نشون میده که انتخاب بقیه احترام می‌ذاری و یکی از اصول اخلاقی که کرامت انسانی هست رو باور داری :)

اولویت زندگی من خانوادمه اول شوهرم و پسرم بعد مادر پدر و خواهر برادرم همیشه سعی کردم تو زندگی راه در ...

ااین نشون میده که چقدر به ارزش‌های زندگیت پایبندیپایبندی! ،

همچنین تو حرفات حواست هست که واقعیت‌ها رو بگی و صادق باشی حتی با خودت! این حرمت نفس قویتو نشون میده :)

و هیچوقت با تعصبیا بحث نمیکنم و نخواهم کرد!و اولویتم تو زندگی خودمم و سعی میکنم مفید واقع شم!

اامیدوارم روزی برسه همه ما از سلامت روانمون مثل تو نگهداری کنیم!

در هر صورت مهمه که اولویت، خودمون باشیم ! نذاریم افراد تعصبی رو مغزمون راه برن! 

کتاب میخونی؟ این حرفات مثل یه کتابه.. فکر کنم اسم کتاب این بود که:  نمی‌گذارم کسی اعصابم رو بهم بریزد

سلامبیشتر با عقلم حرکت می کنم.عقل یعنی تحلیل و تجزیه و قضاوت حرفها ، اتفاقات و حتی افکاری که ممکنه م ...

حرف تو کاملا قبول دارم، خیلی از ما احساسی فکر می‌کنیم ،

تو برای رشد دادن عقلت چیکار میکنی؟

همون جمله اولت کاملا غلطهخدا عالم مطلقه و همه ی علم از خداست.... علم یا خدا معنی نداره

ولی منظورم علمی هست که دانشمندان کشف کردندکردند! ، و منظورم از خدا کتابیه که خدا بهمون داده قران!

کلا خدا رو خیلی قبول دارم چون تونستم با روش های خودم باهاش ارتباط بگیرم و زندگیم بر پایه کمک کردن به ...

پس زندگی با معنایی داری! خیلی دوست دارم مثل تو زندگیم با معنا باشه